تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1397 13:47

آیین افتتاح ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه

آیین افتتاح ساختمان جدید دانشکده صدا و سیما ـ قم (دین و رسانه)

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، آیین افتتاح ساختمان جدید این دانشکده، در شب میلاد حضرت امام زمان (عج) با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، قائم مقام رسانه ملی، مشاور رسانه ای مدیر حوزه های علمیه کشور، معاونان سازمان صدا و سیما، رئیس دانشگاه صدا و سیما، استاندار قم و دیگر مقامات استانی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.

دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به زیرساخت های فراهم شده در ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه، فراهم شدن این زیر ساخت ها را امری ضروری توصیف کرد و اظهار داشت: سنوات گذشته (زمانی که وزیر فرهنگ و ارشاد بودم) رهبر معظم انقلاب نامه ای محرمانه برای من نوشتند که در آن تأکید کرده بودند که «کشورهایی که توفیقاتی در توسعه علمی کسب کرده اند، همواره در عرصه های هنری صاحب مکتب شده و آثاری مبنایی را در حوزه هنر تدوین و تولید کرده اند که منجر به ایجاد سبک های مکتب ساز شده است».

وی ادامه داد: سخن رهبر معظم انقلاب این بود که «در کشور اسلامی، هنر باید با ماهیت اسلامی ممزوج و مأنوس شود و هنرمندان ما صاحب سبک باشند و با آثار خود مکتبی متقن و در شأن انقلاب اسلامی تأسیس کنند»؛ که البته من معتقدم برای دستیابی به چنین افقی، لازم است متخصصان ما هم هنر و رسانه را به درستی بشناسند و هم در مبانی عمیق دین غور کرده باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر این که باید تعریفی مناسب با مفاهیم دینی از رفتار رسانه ای داشته باشیم، گفت: برای ظهور مکتب هنری با ادبیات اسلام، نیاز به مجاهدت های فراوانی است که امیدواریم بزودی در این محافل علمی، شاهد چنین آثاری باشیم.

در این مراسم، همچنین معاون توسعه و فناوری رسانه ملی با تأکید بر این که با مسائل حکومتی و دینی باید با دقت ویژه ای مواجه شویم، گفت: در عرصه تجهیزات سازمانی، از مهندسی معکوس عبور کرده و به ابداع تجهیزات مدرن دست یافته ایم.

دکتر علیدادی همچنین گفت: سال گذشته در مجموعه استانی صدا و سیمای قم، در حوزه زیر ساخت ها نوسازی کاملی صورت پذیرفته است. وی همچنین با تأکید بر این که تأسیس ساختمان دانشکده دین و رسانه با رویکردی جهادی در کمترین زمان ممکن صورت گرفته است، افزود: در پروژه ساختمان جدید این دانشکده، 2800 متر زیر بنا و 1700 متر محوطه سازی صورت گرفته است و البته برای محوطه سازی، مقامات استان قم عنایت ویژه ای داشته اند.

در این مراسم، همچنین رئیس دانشگاه صدا و سیما با تأکید بر این که جوامعی که دین را از کنش های خود حذف کرده اند، همچنان مطالعات دین و رسانه را در رأس فعالیت های علمی خود قرار داده اند، گفت: برای دستیابی به الگوی تعامل دین و رسانه، ضرورت دارد مطالعات جدی را در این زمینه در دستور کار خود قرار دهیم.

دکتر اسفندیاری در ادامه سخنان خود، دو هدف مهم تأسیس دانشکده دین و رسانه را اینگونه برشمرد: نخست: توسعه پژوهش های بنیادی و مطالعات نظری در حوزه دین و رسانه، با تلفیق هستی شناسی دینی در مسائل ارتباطات و هنر. دوم: تربیت نیروی انسانی برای تقویت برنامه سازی با رویکرد دینی. وی همچنین افزود: ایجاد رشته تخصصی فلسفه رسانه به منظور مطالعه دینی در مبانی و ریشه های رسانه و هنر، از اقدامات مهم پیش روی این دانشکده است.

در ادامه این مراسم، دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه، ضمن اشاره به عنایت مقام معظم رهبری در ساخت و بنای ساختمان جدید این دانشکده، افزود: تکمیل این پروژه، با همکاری صمیمانه مسئولان سازمان صدا و سیما و فعالیت بی شائبه مدیران استان بوده است که امیدواریم منشأ اقدامات عملی هدفمند در این دانشکده باشد.

در پایان این مراسم از دکتر صادقی استاندار قم، دکتر سقائیان نژاد شهردار قم، مهندس رضوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم و دکتر علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، با تقدیم لوح تقدیر از سوی رئیس سازمان صدا و سیما، سپاسگزاری شد.