An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. نشست خبری دهمین دوره جشنواره هنر‌های آسمانی

۱۴۰۲/۱۲/۲۱- ۱۱:۲۳ - مشاهده: ۸۴

نشست خبری دهمین دوره جشنواره هنر‌های آسمانی

...
نشست خبری دهمین دوره جشنواره هنر‌های آسمانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، حجت الاسلام حسین ملانوری روز سه شنبه در نشست خبری تشریح برنامه‌های دهمین دوره جشنواره هنر‌های آسمانی با اشاره به پیشینه این جشنواره عنوان کرد: از اواخر دهه ۶۰ جشنواره‌های هنری در حوزه‌های علمیه در قالب شب شعر طلاب و دیگر اشکال شکل گرفت و از سال ۸۴ جشنواره هنر آسمانی در حوزه‌ها آغاز به کار کرد و اکنون در آستانه شروع دهمین دوره جشنواره هستیم. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به این که در جشنواره نهم شاهد ارسال یک هزار و ۶۷۷ اثر به دبیرخانه بودیم بیان کرد: دهمین دوره جشنواره هنر آسمانی در سه بخش هنر‌های نمایشی، تجسمی و آوایی از امروز شروع شده و طلاب می‌توانند آثار خود را ارسال کنند. حجت الاسلام ملانوری با اشاره به این که پایان جشنواره در مهرماه ۱۴۰۳ خواهد بود گفت: در جشنواره نهم هنر آسمانی، هنر‌های ادبی مورد نظر بود و در دهمین دوره، هنر‌های صوتی و تصویری مورد توجه قرار گرفته است و ۲۴ زیر شاخه برای سه بخش اصلی جشنواره خواهیم داشت. مسئول دبیرخانه جشنواره هنر آسمانی ادامه داد: در بخش هنر‌های تجسمی‌شاهد برگزاری رقابت بین طلاب در رشته‌هایی، چون طراحی، نقاشی، گرافیک، عکاسی، خوشنویسی، نگارگری، کاریکاتور و معماری حجمی خواهیم بود. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور افزود: در بخش هنر‌های نمایشی نیز زیرشاخه‌هایی، چون تهیه کنندگی، کارگردانی، بازیگری، فیلمنامه، فیلم‌کوتاه و بلند، انیمیشن و کلیپ را خواهیم داشت. ملانوری گفت: در بخش آوایی نیز شاهد برگزاری رقابت طلاب در رشته‌هایی، چون تواشیح، سرود، صوت و لحن قرآن کریم، مرثیه خوانی، مناجات خوانی و نغمه خوانی هستیم. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: بخش هنر‌های آوایی برای نخستین مرتبه امسال مورد توجه قرار گرفته است و طلاب فعالیت زیادی در این حوزه‌ها دارند. ملانوری به توسعه بخش بین الملل جشنواره هنر آسمانی اشاره کرد و افزود: دبیرخانه بین الملل جشنواره در جامعه المصطفی العالمیه ایجاد شد و امسال نیز با اختیارات بیشتر به جامعه المصطفی شاهد برگزاری جشنواره برای طلاب غیر ایرانی خواهیم بود. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور افزود: امسال جشنواره هنر آسمانی ابتدا در استان‌ها برگزار می‌شود و آثار هر استان ارزیابی شده و نتیجه کار برای داوری نهایی به قم ارسال خواهد شد. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور ارسال موضوع‌های جشنواره را در ۲ بخش آزاد و ویژه عنوان کرد و گفت: هر طلبه می‌تواند در هر موضوع که علاقه‌مند است در رشته‌های تخصصی اعلام شده اثر ارسال کند، ولی برخی موضوع ها، چون تبلیغ و کنش گری حوزه‌های علمیه، هویت طلبگی، امید آفرینی، حکومت اسلامی، خانواده و سبک زندگی، تبلیغ دانش آموزی و دانشجویی، حجاب و عفاف و فرهنگ و تمدن اسلامی اولویت و ضریب امتیازی بیشتری خواهند داشت. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور یادآور شد: تبلیغ نوین و هوش مصنوعی موضوع ویژه جشنواره دهم هنر آسمانی است و در این حوزه تولید آثار هنری برای ترویج و تبلیغ آموزه‌های دینی و انقلابی با بهره گیری از هوش مصنوعی و اهمیت و ضرورت توجه طلاب به فناوری‌های نوین مورد توجه است. ملانوری در مورد شرایط آثار ارسالی نیز عنوان کرد: آثار ارسالی نباید در ادوار گذشته جشنواره عرضه شده باشد، اثر هنری جدید باشد و دست کم در ۲ سال اخیر تولید شده باشد، در جشنواره‌های رسمی‌کشور حائز رتبه نشده و نقش صاحب اثر در تولید آن نقش موثر داشته باشد. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط شرکت کنندگان گفت: این جشنواره اختصاصی طلاب و فضلای حوزه علمیه است و سه گروه طلاب شامل حوزه‌های علمیه برادران، حوزه‌های علمیه خواهران و طلاب غیر ایرانی جامعه المصطفی را شامل می‌شود. معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور هم چنین یادآور شد که هر فرد صرفا در ۲ رشته هنری و در هر رشته حداکثر سه اثر می‌تواند ارسال کند. ملانوری مهلت ارسال آثار را از ۱۵ اسفند جاری تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ عنوان کرد و گفت: نحوه ارسال آثار به سه ترتیب است، در نخستین روش ارسالی علاقه مندان می‌تواند به پایگاه اینترنتی جشنواره هنر آسمانی مراجعه کنند، روش دوم ارسال پستی به نشانی دبیرخانه و روش سوم نیز تحویل به صورت حضوری در دبیرخانه است. طلاب غیر ایرانی نیز برای ارسال آثار می‌توانند به پایگاه اینترنتی جامعه المصطفی مراجعه یا به ستاد این نهاد حوزوی و معاونت فرهنگی مراجعه کرده و اثر را تحویل دهند، آنان هم چنین می‌توانند به نمایندگی‌های جامعه المصطفی در استان‌ها آثار خود را تحویل دهند.