An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری نشست مدیران روابط عمومی مراکز دانشگاهی و حوزوی با موضوع( بررسی ابعاد همکاری‌های علمی و پژوهشی )

۱۴۰۲/۱۰/۰۴- ۱۳:۲۵ - مشاهده: ۱۶۲

با حضور ریاست محترم دانشکده دکتر کمال اکبری - 4 دی ماه 1402
برگزاری  نشست مدیران روابط عمومی مراکز دانشگاهی و حوزوی با موضوع(  بررسی ابعاد همکاری‌های علمی و پژوهشی )

رئیس دانشکده دین و رسانه در نشستی مشترک با مدیران روابط عمومی مراکز حوزوی و دانشگاهی قم دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه دکتر کمال اکبری، رئیس دانشکده دین و رسانه صدا و سیما در دیدار با مدیران روابط عمومی مراکز حوزوی و دانشگاهی قم که امروز در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد، اظهار داشت: روابط عمومی نهادهای علمی نقش اساسی دارند چون باید یافته‌ها و تولیدات نهاد علمی مربوطه را به جامعه منتقل کرده و حلقه واسط ارتباط نهاد با جامعه باشند. وی با بیان این که نقش روابط عمومی‌ها در مراکز علمی‌به دلیل تبدیل مطالب علمی‌به موارد عامه فهم نسبت به دیگر روابط عمومی‌ها سخت تر است، افزود: اگر روابط عمومی‌ها نتوانند با جامعه ارتباط برقرار کنند فلسفه وجود نهادهای مربوطه مورد تشکیک قرار خواهد گرفت. رئیس دانشکده دین و رسانه صدا و سیما ادامه داد: روابط عمومی‌ها بیان کننده فلسفه وجودی یک نهاد و کارکردهای آن هستند. اکبری تصریح کرد: ما آمادگی همکاری با روابط عمومی نهادهای علمی، در زمینه‌های مختلف را داریم تا بتوانیم هم ظرفیت ها و توانمندی‌ها را شناسایی کنیم و هم این که هم افزایی بیشتری در اجرای برنامه‌ها داشته باشیم. در این نشست همچنین آقای بجاری، مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده دین و رسانه بر عمق بخشی ارتباطات و همکاری در زمینه‌های استانی به ویژه ملی تأکید کرد و گفت: ما نیازمند همکاری روابط عمومی نهادهای علمی هستیم و تا حد توان نیز در اجرای برنامه‌های علمی و همسو یاری خواهیم کرد. دکتر زارعی مدیر پژوهش دانشکده دین و رسانه نیز در این نشست با اشاره به برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین و تشریح بخش های مختلف این همایش از تمدید زمان ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه همایش تا 10 دی ماه 1402 خبر داد و افزود: از روابط عمومی نهادهای علمی انتظار داریم پژوهشگران مراکز خود را جهت شرکت در همایش و ارسال مقالات راهنمایی و ترغیب کنند.