An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. هفتمین انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۰/۱۱/۱۷- ۱۳:۰۲ - مشاهده: ۳۳۴

هفتمین انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه

شروع ثبت نام 25 بهمن ماه 1400

هفتمین انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه

.

تقویم هفتمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه

واحد فرهنگی وفق آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن ارائه تقویم اجرایی هفتمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه، از دانشجویان علاقمند دعوت می نماید تا در موعد مقرر و بر اساس تقویم زیر نسبت به ثبت نام برای کاندیداتوری انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی اقدام نمایند.

تقویم انتخابات:

- ثبت نام داوطلبان: 25 بهمن تا 3 اسفند 1400

- اعلام اسامی‌کاندیداهای واجد شرایط: 4 اسفند 1400

- تبلیغات کاندیداها: 7 تا 14 اسفند 1400

- برگزاری انتخابات: 16 تا 21 اسفند 1400

- اعلام نتایج: 23 اسفند 1400

نحوه ثبت نام:

فرم زیر را دریافت کرده و پرینت بگیرید. پس از تکمیل و امضا، تصویر آن را از طریق پیام رسان ایتا یا واتس اپ به شماره 09396452046 (رضایی) ارسال نمایید.

لینک فرم ثبت نام

نکته مهم:

حتما قبل از ثبت نام، اساسنامه انجمن علمی را از https://www.iribu.ac.ir/files/din/asasnameh-angoman.pdf  دریافت کرده و مطالعه فرمایید.

شماره تماس: 02532904214

(کمیته مرکزی انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی مستقر در واحد فرهنگی)