An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. ‏ثبت نام کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشگاه صدا و سیما

۱۴۰۰/۱۱/۱۶- ۱۳:۴۰ - مشاهده: ۳۲۷

‏ثبت نام کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشگاه صدا و سیما

...

‏ثبت نام کاندیداهای انتخابات شورای صنفی دانشگاه صدا و سیما

نکات مهم:

- دانشجویان متقاضی کاندیداتوری، حتما آیین نامه شورای صنفی را که با استفاده از بارکد پایین پوستر قابل بارگیری است، به دقت مطالعه کنند.

- به منظور ثبت نام، فرم مربوطه را که با استفاده از بارکد زیر پوستر قابل بارگیری است، تکمیل کرده و تصویر آن را به آیدی اعلامی ارسال نمایید.

- دانشجویان دانشکده دین و رسانه هم میتوانند جهت عضویت در شورای کل دانشگاه کاندیدا شوند و هم برای عضویت در شورای دانشکده دین و رسانه.

- شورای دانشکده دین و رسانه متشکل از ۳ نفر خواهد بود که بعد از انتخاب، از بین خودشان ۱ نفر را به عنوان عضو شورای ۷ نفره دانشگاه صدا و سیما انتخاب خواهند کرد.