An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. نمایش فیلم سینمایی «تروا» در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره عمار

۱۴۰۰/۱۰/۲۵- ۰۹:۴۸ - مشاهده: ۳۵۳

نمایش فیلم سینمایی «تروا» در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره عمار

کارگردان: محمد علیزاده فرد (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه)

نمایش فیلم سینمایی «تروا» در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره عمار

به گزارش عمار فیلم در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، پس از شعرخوانی فرزند شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده، فیلم سینمایی «تروا» به کارگردانی محمد علیزاده فرد (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) به عنوان پایان بخش این مراسم پخش شد.

در معرفی این فیلم آمده است: «محمد پس از سال‌ها انتظار قرار است امشب به آرزوی خود برسد و قبل از سریال اوشین به عنوان مجری در تلویزیون ظاهر شود. اما بهادر یکی از اعضای سازمان منافقین به دنبال اوست و سرنوشت او به گونه ای دیگر رقم می‌خورد»

این فیلم به تهیه کنندگی یوسف منصوری تولید شده است و از بازیگران آن می‌توان لیندا کیانی، افسانه چهره آزاد، علیرضا استادی، مهدی زمین پرداز، پیام احمدی نیا، توماج دانش بهزادی، سامان غنائمی و هانیه غلامی را نام برد.

گفتنی است بر اساس رأی هیئت داوران جشنواره، لوح افتخار بهترین تصویربرداری نیز به‌هاشم مرادی برای اثر «تروا» تقدیم شد.