An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. رئیس و مدیران دانشکده دین و رسانه با حضور در دفتر آیت الله محسن اراکی با وی به دیدار و گفتگو پرداختند

۱۴۰۳/۰۱/۲۲- ۱۴:۱۷ - مشاهده: ۵۱

فروردین 1403

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه کمال اکبری در این دیدار گزارشی از همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» وبرنامه‌های دانشکده دین و رسانه ارائه داد. آیت الله اراکی با اشاره به لزوم توجه به فقه فرهنگ و سپس فقه رسانه بیان داشت: اگر فقه فرهنگ مهم تر از «فقه الصلوه» نباشد، کمتر از آن نیست. لازم است در دانشکده دین و رسانه به فقه رسانه پرداخته شود و به نظر من لازم است که در فضای علمی ماده درسی برای آن تدوین شود. عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: هر تمدنی که بتواند در مسائل جزئی دستور کار داشته باشد، نشان دهنده رشد آن است. عضو جامعه مدرسین در پایان با تجلیل از تلاش های علمی صورت گرفته در دانشکده صداوسیما در قم، بخشی از نقاط قوت صداوسیما را حاصل تلاش فارغ التحصیلان این مرکز علمی دانست و سپس در خصوص افزودن مواد درسی فقه رسانه به دروس اصلی پیشنهاداتی را ارایه داد.