An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. رونمایی از کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری در دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۲/۰۹/۲۸- ۰۹:۳۲ - مشاهده: ۱۴۸

رونمایی از کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری در دانشکده دین و رسانه

با حضور حجت الاسلام نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب
رونمایی از کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری در دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده صدا وسیما کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری در دانشکده دین و رسانه با حضور حجت الاسلام نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب رونمایی شد. عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما پژوهش را یکی از سخت ترین فعالیت‌های علمی دانست و ادامه داد: دیده‌نشدن کارها یکی از مشکلات پژوهش است؛ در زمانی یک پژوهش را بر عهده داشتم که پس از انجام کار محاسبه کردم و متوجه شدم ساعتی 10هزار تومان به پژوهشگر اختصاص می یابد. حجم کار پژوهشی بالا است و باید گفت پژوهشگران عاشق ترین افراد در بین فعالان علمی هستند. وی با بیان اینکه افزودن به علم جامعه بسیار مهم است، بیان داشت: اگر امروز تراث بزرگ شیعه مانند بحارالانوار و الغدیر را در دست نداشتیم، داشته ای علمی نداشتیم و فقیر بودیم. بزرگانی مانند علامه مجلسی و علامه امینی توقعات ما را نیز نداشتند و عشق به علم آموزی و پژوهش را در مسیر تعالی مکتب در خود داشتند. همین است که خداوند از علم، عالم و قلم به نیکی یاد می‌کند. حجت الاسلام نواب با اشاره به رشته حقوق رسانه، اظهار داشت: مسأله ما با رسانه‌ها تازه شروع شده است؛ اگر در گذشته حساب می‌کردند که هر فرد چند ساعت با رسانه در ارتباط است امروز باید خطاب به آقای مک گفت لوهان گفت که دیگر رسانه امتداد انسان نیست بلکه خود انسان است؛ انسان امروز با موبایل خود بیدار می‌شود و با موبایل خود می خوابد. مباحث حقوق رسانه و اخلاق رسانه توسط دکتر اکبری پیگیری شده و باید گفت امروز دوران جدیدی از این امور شروع شده است. وی با اشاره به تلاش دانشگاه ادیان و مذاهب برای تدوین رشته دکتری حقوق رسانه تصریح کرد: نیاز اساسی به مباحث حقوقی رسانه احساس می‌شود و این رشته به طور فراوان جای کار دارد؛ امیدوارم رونمایی این کتاب باب بیشتری برای همکاری دانشگاه صداوسیما با دانشگاه ادیان و مذاهب باز کند.

در ادامه دکتر کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره روز بزرگداشت وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: دانشکده قم دانشگاه صداوسیما یکی از مظاهر وحدت حوزه و دانشگاه است که طلابی جهت فراگیری مهارت های رسانه ای به عنوان دانشجو به تحصیل خود ادامه می دهند. وی در ادامه با گرامیداشت هفته پژوهش با اشاره به برنامه‌های هفته پژوهش در دانشکده دین و رسانه، اساس پیشرفت و توسعه کشور را پژوهش دانست و افزود: بدون بن‌مایه پژوهشی چیزی در دست نداریم و علم است که به همه کارها جهت و روح می‌دهد. عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما پژوهش را یکی از سخت ترین فعالیت‌های علمی دانست و ادامه داد: دیده‌نشدن کارها یکی از مشکلات پژوهش است؛ در زمانی یک پژوهش را بر عهده داشتم که پس از انجام کار محاسبه کردم و متوجه شدم ساعتی 10هزار تومان به پژوهشگر اختصاص می یابد. حجم کار پژوهشی بالا است و باید گفت پژوهشگران عاشق ترین افراد در بین فعالان علمی هستند. وی با بیان اینکه افزودن به علم جامعه بسیار مهم است، بیان داشت: اگر امروز تراث بزرگ شیعه مانند بحارالانوار و الغدیر را در دست نداشتیم، داشته ای علمی نداشتیم و فقیر بودیم. بزرگانی مانند علامه مجلسی و علامه امینی توقعات ما را نیز نداشتند و عشق به علم آموزی و پژوهش را در مسیر تعالی مکتب در خود داشتند. همین است که خداوند از علم، عالم و قلم به نیکی یاد می‌کند. کمال اکبری از برگزاری کلاس حدیثی برای دانشجویان و کارکنانی دانشکده دین و رسانه خبر داد. پس از سخنان رئیس دانشکده دین و رسانه کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، حجت الاسلام نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم رونمایی از کتاب «درسنامه حقوق ارتباطات» نوشته کمال اکبری که در دانشکده دین و رسانه برگزار شد، با اشاره به طرح بحثی در خصوص ثمره فعالیت سازمان صداوسیما در تربیت نیروهای متدین، اظهار داشت: نمی دانم کسانی که این سؤالات را مطرح می‌کنند خبری از مراکزی مانند این دانشکده دارند؟ به عنوان شخصی که حدود 15 سال فعالیت در مراکز رسانه ای داشته است به جد می‌توانم بگویم دانشکده صداوسیما در قم اگر یکی از بهترین محصولات رسانه ای جمهوری اسلامی نباشد، از بزرگ ترین محصولات صداوسیما در 40 سال اخیر است. وی با بیان اینکه در حال تربیت نیروی انسانی است، اظهار داشت: فرایند تربیت نیرو تا زمانی که آن را به یک کارگردان تبدیل کنیم بسیار زمان‌بر و سخت است؛ چندین سال پیش درسی را در یک دانشگاه شروع کردیم و تعدادی از فارغ التحصیلان دانشکده صداوسیما در قم نیز داوطلب حضور شدند که بنده با خنده گفتم دانشکده که خروجی نداشته اما در نهایت اجازه دادم که در درس حاضر شوند اما بعد از گذشت چند سال اعتراف می‌کنم که دانشکده کارهای بزرگی انجام داده است.ما حوزویان همیشه از خود طلب داریم و این خوب است اما نباید دستاوردهای خود را نادیده بگیریم. این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اگر به اندازه یکی از دانشکده‌های دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر به دانشکده صداوسیما در قم امکانات اعطا شده است، حق دارند عده ای طلبکار خروجی دانشکده باشند اما این مرکز علمی‌با امکاناتی بسیار کم نیروهای بسیار خوبی تربیت کرده است؛ نه تنها برخی از شکل گیری دانشکده صداوسیما در قم حمایت نکردند و بلکه بیان کردند که حوزه جای این کارها نیست. آنتن رسمی‌کشور کاری بسیار حیاتی است و بسیاری از نیاز اصلی سازمان توسط دانشجویان این دانشکده برطرف شد. کاش این اتفاق صدها برابر قوی تر و بزرگ تر رخ دهد. وی در ادامه با بیان اینکه به عنوان رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با حدود 1200 اظهار داشت: رقیبی برای دانشکده دین و رسانه هستم و با نگاه از پایین به بالا می‌گویم که این دانشکده تلاش های بسیار زیادی داشته و خروجی‌های خوبی دارد. حجت الاسلام نواب با اشاره به رشته حقوق رسانه، اظهار داشت: مسأله ما با رسانه‌ها تازه شروع شده است؛ اگر در گذشته حساب می‌کردند که هر فرد چند ساعت با رسانه در ارتباط است امروز باید خطاب به آقای مک گفت لوهان گفت که دیگر رسانه امتداد انسان نیست بلکه خود انسان است؛ انسان امروز با موبایل خود بیدار می‌شود و با موبایل خود می خوابد. مباحث حقوق رسانه و اخلاق رسانه توسط دکتر اکبری پیگیری شده و باید گفت امروز دوران جدیدی از این امور شروع شده است. وی با اشاره به تلاش دانشگاه ادیان و مذاهب برای تدوین رشته دکتری حقوق رسانه تصریح کرد: نیاز اساسی به مباحث حقوقی رسانه احساس می‌شود و این رشته به طور فراوان جای کار دارد؛ امیدوارم رونمایی این کتاب باب بیشتری برای همکاری دانشگاه صداوسیما با دانشگاه ادیان و مذاهب باز کند.