An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. دیدار نوروزی رئیس و جمعی از مدیران دانشکده صداوسیما با استاندار قم

۱۴۰۳/۰۱/۱۸- ۱۰:۰۶ - مشاهده: ۸۳

دیدار نوروزی رئیس و جمعی از مدیران دانشکده صداوسیما با استاندار قم

فروردین 1403
دیدار نوروزی رئیس و جمعی از مدیران دانشکده صداوسیما با استاندار قم

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه دکتر آقامیری استاندار قم در دیدار نوروزی رئیس و مدیران دانشکده صداوسیما _قم با اشاره به اهمیت و جایگاه رسانه وتاثیر آن در دنیای امروز گفت : یکی از قدرتمند ترین ابزار تاثیر گزار در افکار عمومی رسانه‌ها می‌باشند و امروز در دنیا از این ابزار مهم برای تبلیغات ، جهت دهی افکار عمومی و سلطه حاکمیت خود بسیار استفاده می‌شود وی در ادامه افزود اگر بخواهیم در دنیای جدید حرفی برای گفتن داشته باشیم باید از قدرت رسانه به خوبی استفاده کنیم .که این امر با تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص محقق میشود و خاطرنشان کرد دانشکده صدا وسیما ی قم با توجه به تربیت نیروی انسانی میتوانند در این مسیر نقش آفرین باشد . درادامه دکتر کمال اکبری رئیس دانشکده صدا وسیما قم گزارشی از فعالیت ها و ماموریت های این دانشکده بیان کرد. همچنین به برگزاری همایش دین فرهنگ و رسانه‌های نوین که در اردیبهشت ماه توسط دانشکده برگزار میگردد اشاره کرده و از استاندار برای شرکت در این همایش دعوت کردند.