An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آیین تکریم و معارفه مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۳/۰۶/۱۸- ۱۲:۲۹ - مشاهده: ۱۴۰

آیین تکریم و معارفه مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده دین و رسانه

شهریور 1403
آیین تکریم و معارفه مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، آیین تکریم و معارفه مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده دین و رسانه برگزار شد و طی آن از تلاش های دکتر وحید حیاتی تقدیر و انتصاب حجت الاسلام دکتر مهدی داودآبادی به این سِمَت اعلام شد. کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به تلاش های دکتر حیاتی اظهار داشت: دوست ندارم که از لفظ «خداحافظی» استفاده کنم زیرا آقای حیاتی به این دانشکده تعلق داشته و دلسوزی‌های فراوانی برای دانشجویان و خود دانشکده به خرج داده اند و امیدوار هستم در سایر مسئولیت ها و مأموریت هایشان هم موفق باشند. وی در ادامه پیگیری، متانت و نظم را از ویژگی‌های دکتر حیاتی دانست و با اشاره به انتصاب وی به معاونت مرکز گیلان افزود: آقای ربانی مدیر کل مرکز گیلان از فارغ التحصیلان دانشکده بوده و کمک آقای حیاتی به وی بسیار ارزشمند است. تصمیم بر این شد از آقای دکتر داودآبادی به عنوان مدیر گروه هنرهای رسانه ای دانشکده تعیین شوند و وی نیز استاد بسیار دلسوزی هستند و در موارد متعدد دیدم که به همه دانشجویان کمک کرده و با پیگیری خوبی دارند. رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به ویژگی‌های مثبت اساتید دانشکده و دلسوزی همه آن‌ها نسبت به دانشجویان گفت: در هر جایی که باری بر زمین مانده است، اساتیدی تلاش کرده اند که این بار را برداشته به دانشکده و دانشجو کمک کنند. حیاتی مدیر سابق گروه هنرهای رسانه ای با بیان اینکه دانشکده دین و رسانه را خانه خود می داند، بیان داشت: آقای اکبری در سال های حضور خود به ساختار بخشیدن بسیاری از فعالیت های کمک کردند و تلاش های ویژه وی برای دانشکده ثمربخش بوده است. همه مجموعه فعالیت های مشترکی انجام داده و مسیر خود را دنبال کرده است. گفتنی است وحید حیاتی به عنوان معاون برنامه ریزی و نظارت صداوسیمای مرکز گیلان منصوب شده است.