An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. تاکید بر افزایش همکاری صدا و سیما و دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۳/۰۶/۰۶- ۱۰:۳۱ - مشاهده: ۵۷

تاکید بر افزایش همکاری صدا و سیما و دانشکده دین و رسانه

...
تاکید بر افزایش همکاری صدا و سیما و دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، دکتر پهلوانیان در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و معاونان دانشکده دین و رسانه، این دانشکده را بازوی صداوسیما دانست و بر افزایش همکاری این نهاد علمی‌با مرکز قم به ویژه در زمینه‌های علمی و تحقیقاتی تاکید کرد. دکتر کمال اکبری، رئیس دانشکده دین و رسانه نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری و همچنین بیان گزارشی از فعالیت ها و اقدامات دانشکده صدا و سیما، به ظرفیت های شهر مقدس قم از نظر علمی و وجود دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در این شهر نیز اشاره کرد و گفت: باید ظرفیت های علمی و تحقیقاتی حوزه‌های علمیه را بیش از پیش به جامعه معرفی کنیم تا جامعه با حوزه‌های علمیه بیشتر ارتباط برقرار کند.