An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آزمون ورودی دانشکده دین و رسانه ویژه طلاب خواهران و برادران برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۲۱- ۱۰:۲۲ - مشاهده: ۵۶

آزمون ورودی دانشکده دین و رسانه ویژه طلاب خواهران و برادران برگزار شد

خرداد 1403
آزمون ورودی دانشکده دین و رسانه  ویژه طلاب خواهران و برادران برگزار شد

کمال اکبری رییس دانشکده دین و رسانه در گفتگو با روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در خصوص آزمون اختصاصی این دانشکده که پنجشنبه ۱۷ خرداد برگزار شد، اظهار داشت: این آزمون هر ساله در بین طلاب سطح دو برگزار می‌شود و پس از تصحیح، چند برابر ظرفیت به مصاحبه دعوت می‌شوند. وی با بیان اینکه فارغ‌التحصیلان دانشکده، در مناصب مختلف سازمان صداوسیما مشغول به کار می‌شوند، تصریح کرد: آزمون اختصاصی برای متقاضیان رشته‌های علوم ارتباطات اجتماعی، دین و رسانه، ادبیات نمایشی و تولید سیما برگزار شد و پس از اعلام نتایج دو مصاحبه از داوطلبان اخذ خواهد شد. عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما زمان اعلام نتایج آزمون را در نیمه اول تیرماه اعلام کرد و افزود: تلاش ما این است دانشجویان بتوانند در سازمان صداوسیما به ایفای نقش بپردازند از این رشته‌های متناسب با نیازهای این سازمان تنظیم شده است. وی در پایان تعداد داوطلبان آزمون ۱۴۰۳ را ۲۷۵ نفر اعلام کرد.