An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اعلام اسامی‌پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1401

۱۴۰۱/۰۴/۱۹- ۱۱:۵۷ - مشاهده: ۳۳۹

اعلام اسامی‌پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1401

...
اعلام اسامی‌پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1401

و شرایط دعوت به مصاحبه

به حول و قوه الهی و با استعانت از حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، نتایج مرحله اول آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما ـ قم در سال 1401 در رشته ­های «تولید سیما»، «ادبیات نمایشی»، «علوم ارتباطات اجتماعی» و «دین و رسانه» اعلام می­گردد.

ضروری است متقاضیان به نکات ذیل توجه نمایند:

1.     جلسات مصاحبه به صورت حضوری در محل دانشکده صدا و سیما قم برگزار می‌گردد.
  2.     زمان برگزاری جلسات مصاحبه تخصصی: از روز یکشنبه 2 مرداد لغایت چهارشنبه 5 مرداد 1401 خواهد بود.
  3.     داوطلبین حداکثر تا روز چهارشنبه، 22 تیرماه، موارد ذیل را به شماره 09023904908 در پیام‌رسان واتساپ ارسال نمایند:
  •   تصویر عکس پرسنلی جدید
  •   تصویر کارت ملی
  •   تصویر تمام صفحات شناسنامه
  •   تصویر مدرک سطح 2 و یا برگه ارزیابی جدید (در صورت اخذ مدرک سطح 2 تا پایان شهریور 1401)
  •   تصویر کارت معافیت یا پایان خدمت (ویژه برادران)
  1.    عدم ارسال تصویر مدارک اعلام شده تا روز چهارشنبه، 22 تیرماه به منزله انصراف از تحصیل در دانشکده تلقی خواهد شد.
  2.    حضور داوطلب در ساعت و روز تعیین‌شده (این زمان غیر قابل تغییر است) برای مصاحبه حضوری الزامی است و عدم حضور (بدون دلیل موجهی که مورد پذیرش دانشکده باشد) به منزله انصراف از تحصیل در دانشکده تلقی خواهد شد.
  3.    در ﺻـﻮرت ﺿـﺮورت ﺻـﺮﻓاً ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های 02532902211 و 02532904006 در ساعات اداری ﭘﺎﺳﺨﮕﻮی داوﻃﻠﺒﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.

نکات مهم در روز مصاحبه:

•   همراه داشتن اصل مدارک فوق الزامی است.
  •   همراه داشتن رزومه و نمونه آثار تولیدی، پژوهشی و... در روز مصاحبه الزامی است.
  •   حداقل 1 ساعت قبل از زمان اعلام شده جهت تکمیل فرم­­های مربوطه در محل مصاحبه حضور داشته باشید.
  •   واریز مبلغ 50 هزار تومان به حساب سازمان صدا و سیما (در محل دانشکده قابل واریز است.)

(( برای مشاهده اسامی‌پذیرفته شدگان آزمون اختصاصی سال 1401 روی لینک کلیک کنید ))

دانشکده صدا و سیما - قم