An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پخش مجموعه نمایشی - عروسکی «گلخونه» از شبکه 5 سیما

۱۴۰۰/۱۰/۰۴- ۱۵:۴۷ - مشاهده: ۳۲۳

پخش مجموعه نمایشی - عروسکی «گلخونه» از شبکه 5 سیما

به همت فارغ‌ التحصیلان دانشکده دین و رسانه تولید شد.

پخش مجموعه نمایشی - عروسکی «گلخونه» از شبکه 5 سیما

مجموعه نمایشی ـ عروسکی «گلخونه» به کارگردانی سیدمهدی میرغیاثی و تهیه ‌کنندگی محمدتقی استیری و امین سعادتی (دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه) از آذر ماه سال جاری از شبکه 5 سیما در حال پخش است.

این مجموعه داستانی در ۵۰ قسمت و با هدف آموزش و تقویت باورهای دینی کودکان، در فضایی استودیویی و فانتزی تهیه و تولید شده است.

«گلخونه» داستان یک روحانی را روایت می‌کند که برای تبلیغ دین به شهر خود برگشته است. در کنار مسجد محل زندگی او، یک گلخانه متروکه وجود دارد که به خاطر کم آبی توسط اهالی تعطیل شده است. عمو روحانی با شیوه‌ های صحیح آبیاری، گلخانه را احیا می ‌کند و هر روز ماجراهایی در آن اتفاق می‌ افتد.

این مجموعه نمایشی به سفارش گروه اجتماعی شبکه پنج سیما تهیه شده و ساعت 14:45 روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته، تقدیم نگاه کودکان و نوجوانان می‌شود.

لازم به ذکر است علاوه بر کارگردان و تهیه کننده، تعداد دیگری از دانش آموختگان و دانشجویان دانشکده دین و رسانه نیز به عنوان عوامل، در تولید این مجموعه مشارکت دارند.

نویسنده خبر: مجید پاک نیت

روابط عمومی دانشکده دین و رسانه