An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آغاز ثبت نام کارگاه های مجازی مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۰/۰۸/۰۳- ۱۴:۰۶ - مشاهده: ۱۷۵۱

آغاز ثبت نام کارگاه های مجازی مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

دوره های پاییز سال 1400

آغاز ثبت نام کارگاه های مجازی مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

آغاز ثبت نام کارگاه‌های فوق برنامه دانشکده دین و رسانه

دوره‌های پاییزه کارگاه‌های فوق برنامه دانشکده دین و رسانه در 5 رشته‌ اصول اولیه تصویربرداری و نورپردازی در تلویزیون، گریم، طراحی صحنه، ارزیاب برنامه و استاپ موشن برگزار می‌شود.

کارگاه‌های فوق برنامه دانشکده دین و رسانه با هدف ارتقای سطح مهارتی دانشجویان و استفاده سایر علاقمندان از این ظرفیت، به صورت مجازی و در بستر نرم افزار ادوب کانکت و با حضور اساتید مجرب هر رشته برنامه‌ریزی شده که در روزهای دوشنبه هر هفته برگزار می‌شود. ثبت‌نام این دوره  از تاریخ 4 آبان ماه آغاز و تا 10 آبان ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت. علاقمندان می‌توانند با ارسال مشخصات خود (نام و نام خانوادگی، کد ملی، نام پدر، عنوان کارگاه، شماره تماس، تصویر فیش واریزی (و شماره دانشجویی: اختصاصی دانشجویان دانشکده دین و رسانه)) به آیدی amozesh_dinvaresane@ در پیام رسان ایتا در این کارگاه‌ها ثبت‌نام نمایند.

این کارگاه‌ها برای دانشجویان دانشکده دین و رسانه به صورت رایگان و برای سایر علاقمندان با تخفیف ویژه برگزار خواهد شد. علاقمندان می‌توانند برای واریز هزینه به صورت حضوری به قسمت مالی دانشکده دین و رسانه مراجعه و یا هزینه کارگاه خود را به شماره کارت 6037997388433618 (به نام آقای امیرنوروزبیگی) واریز نموده و تصویر آن را به آیدی ایتا ارسال کنند.

با عضویت در کانال کارگاه‌های فوق برنامه دانشکده دین و رسانه به آدرس https://eitaa.com/kargahdinvaresane  در جریان دقیق کارگاه‌ها و سرفصل هر کارگاه قرار بگیرید.

جدول عناوین و اساتید کارگاه‌ها

.

جهت اطلاع  از سرفصل مباحث کارگاه‌ها روی لینک کارگاه مربوطه کلیک کنید.

کارگاه طراحی صحنه

کارگاه ارزیاب برنامه