An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. چهل و هشتمین رقابت سالیانه JAPAN PRIZE 2021

۱۴۰۰/۰۳/۰۳- ۱۴:۵۰ - مشاهده: ۶۰۴

چهل و هشتمین رقابت سالیانه JAPAN PRIZE 2021

برگزاری توسط تلویزیون NHK کشور ژاپن با هدف (سهیم بودن برای سبط و نمایش رسانه هایی با ماهیت آموزشی و توسعه آن در سراسر جهان )

چهل و هشتمین رقابت سالیانه JAPAN PRIZE 2021

.

در این رقابت که در سه بخش  آثار تلویزیونی، طرح و رسانه‌های دیجیتال برگزار  می‌گردد، دانشجویان و اساتید محترم دانشکده میتوانند آثار و ایده‌های مرتبط را تا تاریخ 1400/3/20 به واحد فرهنگی یا روابط عمومی دانشکده دین و رسانه تحویل نمایند

در بخش طرح دانشجویان و اساتید محترم به نکات ذیل توجه داشته باشند

طرح ساخت برنامه تلئویزیونی با محوریت  " کمک به پیشبرد آموزش در کشور"
آموزش برای توسعه پایدار به معنای گنجاندن مسائل اصلی توسعه پایدار در آموزش و یادگیری است.
به عنوانم مثال تغییرات آب و هوا ، کاهش خطر بلایا ، تنوع زیستی ، کاهش فقر و مصرف پایدار .
همچنینی به روشهای یادگیری و یادگیری مشارکتی نیاز دارد که یادگیرندگان را برانگیخته و توانمند می‌کند تا رفتار خود را تغییر دهند و برای توسعه پایدار اقدام کنند.
طرح میتواند برای هرکدام از مخاطبین هدف زیر باشد.
1- کودکان (0-12 سال)
2- نوجوانان (12-18 سال)
3- بزرگسالان (18 سال به بالا)
ژانر برنامه : انیمیشن ، مستند ، درام ، برنامه استودیویی و ..