An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. پخش ویژه ‌برنامه تلویزیونی «شاد باش» به تهیه کنندگی و کارگردانی حجت الاسلام میلاد امینی موحد (دانشجوی دانشکده دین و رسانه) از شبکه خوزستان

۱۳۹۹/۰۵/۱۳- ۱۱:۰۵ - مشاهده: ۴۴۳

همزمان با دهه ولایت

حجت‌الاسلام میلاد امینی موحد، تهیه‌کننده و کارگردان تلویزیون، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، با اشاره به تولید یک برنامه تلویزیونی در دهه ولایت، اظهارداشت: همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیر خم مجموعه تلویزیونی «شاد باش» میهمان خانه‌های مردم خونگرم خطه خوزستان خواهد بود.
مسئول شبکه رسانه‌ای صف ادامه داد: این مجموعه شامل پنج برنامه شصت دقیقه‌ای است که هر شب ساعت 22 در دهه ولایت از شبکه استانی خوزستان پخش می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: جمعی از هنرمندان سرشناس، مدافعان سلامت، مدافعان امنیت و همچنین یکی از دست‌اندرکاران طرح بزرگ ضیافت علوی میهمان «شاد باش» هستند.
کارگردان مجموعه تلویزیونی «شاد باش» اظهارداشت: در خلال هر قسمت برنامه، آیتم های شاد و متنوع از جمله مولودی‌خوانی و نماهنگ‌های زیبا درنظر گرفته شده است.
حجت‌الاسلام امینی موحد، در پایان با تأکید بر لزوم گرامیداشت عید بزرگ غدیر خم گفت: رویکرد کلی مجموعه تلویزیونی «شاد باش» ترویج معارف عید غدیر و تکریم دهه ولایت می‌باشد.
sapp.ir/qiribu

روابط عمومی دانشکده دین و رسانه