An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آمادگی دانشکده دین و رسانه برای برگزاری دوره های آموزشی برای طلاب خواهر و برادر

۱۳۹۹/۰۴/۱۶- ۰۹:۴۳ - مشاهده: ۵۱۰

آمادگی دانشکده دین و رسانه برای برگزاری دوره های آموزشی برای طلاب خواهر و برادر

دکتر موسوی مهر: دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، آماده برگزاری دوره های آموزشی در موضوع سواد رسانه، با استفاده از ظرفیت ها و زیر ساخت های فضای مجازی، برای همه طلاب برادر و خواهر است.

آمادگی دانشکده دین و رسانه برای برگزاری دوره های آموزشی برای طلاب خواهر و برادر
رئیس دانشکده دین و رسانه خبر داد:
برای انجام فعالیت بهتر طلاب و روحانیون در عرصه‌های تبلیغی، دانشکده دین و رسانه آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی در موضوع سواد رسانه را با استفاده از ظرفیت ها و زیرساخت های فضای مجازی، برای همه طلاب خواهر و برادر دارد.
دکتر موسوی مهر در نشستی که به منظور امضای توافقنامه همکاری حوزه‌های علمیه و صدا و سیما و با حضور حجت الاسلام والمسلمین کوهساری، رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه در دانشکده دین و رسانه برگزار شد، بر همکاری فی ما بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه سواد رسانه ای و مجری گری، تأکید کرده و در شرایط فعلی حضور طلاب و روحانیون فرهیخته را برای تبلیغ دین از طریق ابزار هنر، امری لازم و ضروری دانست.
وی با بیان این که تفاهم نامه همکاری حوزه علمیه و صداو سیما،موجب رضایت رئیس رسانه ملی و مدیر حوزه‌های علمیه شده است و امروز شاهد امضای توافق نامه  همکاری هستیم گفت: امروز رسانه بیش از گذشته به ظرفیت حوزه برای ارتقاء بخشی و تعمیق بخشی تعالیم دینی به مردم نیازمند است.
رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: برای انجام فعالیت بهتر طلاب و روحانیون در عرصه‌های تبلیغی، دانشکده دین و رسانه آماده برگزاری دوره‌های آموزشی در موضوع سواد رسانه با استفاده از ظرفیت ها و زیرساخت های فضای مجازی، برای همه طلاب خواهر و برادر است.
همچنین در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری، رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه در نشستی که با حضور سید محمد مهدی موسوی مهر، رئیس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در این دانشکده برگزار شد، بر همکاری فی مابین برای تربیت نیرو، عملیاتی کردن راه‌های تبادل دانش، محتوا، توانمندی و ظرفیت های موجود بین دو طرف در حوزه رسانه و دین، برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه خانواده، استفاده از ابزار هنر برای تبلیغ، برگزاری کارگاه بینش افزایی در موضوع فلسفه اخلاق و برگزاری آموزش سواد رسانه ای تأکید و ابراز امیدواری کرد این نوع فعالیت آثار خوبی برای نظام، کشور و بین الملل به همراه داشته باشد.
مدیر عامل خبرگزاری حوزه، با بیان این که امروز دانش آموختگان جامعه المصطفی توانسته اند سفیر و مروجان بسیار خوبی برای اسلام، دین و شیعه باشند بر شناسایی و بکار گیری این دسته از افراد برای تعالی بخشی برنامه‌های دین و رسانه  با صدا و سیما تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری ارتقاء و جذب نخبگان حوزه را برای فراگیری آموزش سواد رسانه ای و آشنایی با دوره مجری گری برای تبلیغ بهتر در فضای بین الملل را امری لازم و ضروری دانست.
رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه در ادامه با بیان این که امروز مدیریت جدید حوزه‌های علمیه توانسته قدم های جدی در عرصه تحول در حوزه با انجام طراحی سند چشم انداز حوزه، ابلاغ برنامه ۵ ساله حوزه برای اجرا، اجرای درختواره رشته‌ها در حوزه علمیه، بردارد، گفت: همین مسئله موجب رضایت مندی رهبر انقلاب از طرح و برنامه حوزه‌های علمیه شده است.
وی اضافه کرد: امروز یکی از طرح های تحولی در حوزه، ناظر به ده‌ها رشته در حوزه فرهنگ و تمدن، فقه و فلسفه اسلامی، فرهنگ و هنر و مباحث رسانه ای است و این طراحی‌ها در حوزه نشان از اراده راستین و راسخ مسئولین حوزه برای پاسخ گویی به نیازهای جامعه، نظام و بین الملل است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری گفت: در مدیریت جدید بیش از ۸۰۰ برنامه و ۱۰۰ طرح تحولی تنظیم شده و این برنامه‌ها زمانی در حوزه محقق می‌شود که همه نهادها و سازمان‌های مرتبط با نظام برای همکاری با حوزه به میدان بیایند.
رئیس مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه ادامه داد: در این رابطه یکی از عرصه‌های پیشران حوزه، حوزه دین و رسانه است. رسانه می‌تواند با برنامه ریزی و همکاری بهتر همه فعالیت حوزه را با خود همراه کند.
مدیر مسئول هفته نامه افق حوزه، بیان داشت: رسانه، ارتباطات و بین الملل، سه ماموریت مهم حوزه است و باید برای اثر بخشی بهتر و قوی تر در این رابطه‌ها، لازم است بین حوزه و دانشکده دین و رسانه همکاری لازم صورت گیرد.
روابط عمومی دانشکده دین و رسانه