An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. نشست نقد و بررسی برنامه محفل در دانشکده دین و رسانه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۹- ۱۵:۱۷ - مشاهده: ۸۵

نشست نقد و بررسی برنامه محفل در دانشکده دین و رسانه برگزار شد

اردیبهشت 1403
نشست نقد و بررسی برنامه محفل در دانشکده دین و رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه حجت‌الاسلام والمسلمین قاسمیان، کارشناس به همراه‌هاشمی‌گلپایگانی و زاده حسین، تهیه‌کننده و سردبیر برنامه تلویزیونی محفل در دانشکده صدا و سیما -قم حضور یافته و به سؤالات کارشناسان پاسخ دادند. هاشمی ایده اولیه برنامه را ناشی از دغدغه ای پس از فتنه مهسا امینی دانست و در خصوص میزان مخاطب برنامه گفت: هنگام ارائه طرح به شبکه، پیش‌بینی میزان مخاطب را کمتر از ۱۰درصد ارائه کردیم و برکت را آنجا دیدیم که فراتر از تصورات ما جذب مخاطب صورت گرفت که این از برکت قرآن است. حجج اسلام والمسلمین میرخندان و داودآبادی نیز به نقد برنامه پرداخت و سؤالات خود را از عوامل پرسیدند. در پایان نیز از مهمانان، توسط کمال اکبری رئیس دانشکده دین و رسانه تقدیر شد.