An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آغاز فرآیند رای گیری

۱۳۹۹/۱۲/۱۲- ۰۹:۰۰ - مشاهده: ۲۴۳

آغاز فرآیند رای گیری

ششمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه

آغاز فرآیند رای گیری

به اطلاع دانشجویان در حال تحصیل دانشکده می رساند فرایند اخذ آرای ششمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی دانشکده دین و رسانه از صبح روز سه شنبه 12 اسفند ۹۹ شروع شده و در ساعت 24 روز چهارشنبه 13 اسفند ۹۹ پایان می یابد.

اخذ آرا بصورت مجازی و از طریق سامانه گلستان بشرح زیر است:

الف - مراجعه به سامانه گلستان (پس از ورود به منوی کاربری، وارد قسمت "ارزشیابی" شده و پس از آن، بخش "نظرسنجی" را انتخاب نمایید. سپس با ورود به بخش"پاسخگویی افراد به سئوالهای نظر سنجی" انتخابات ششمین دوره انجمن علمی قابل مشاهده است)

ب - حد اکثر 5 نفر از فهرست کاندیداهای معرفی شده را انتخاب، سپس گزینه "اعمال تغییرات" را انتخاب نموده و در پایان برای ثبت رأی، حتما روی گزینه "بازگشت" کلیک نمایید.

نکته مهم:

به جهت ایجاد فضای آرام برای انتخاب کاندیداهای مدنظر توسط دانشجویان، از امروز (سه شنبه 99/12/12)تا پایان مهلت رأی گیری، هر گونه تبلیغ توسط کاندیداها و دیگر دانشجویان ممنوع خواهد بود.

(فرهنگی و دانشجویی دانشکده دین و رسانه)