An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برنامه زنده «مهربانو» روی آنتن سیمای استانی قم

۱۳۹۹/۱۰/۰۲- ۱۱:۰۹ - مشاهده: ۵۳۰

برنامه زنده «مهربانو» روی آنتن سیمای استانی قم

به تهیه کنندگی حجت الاسلام بصری پور فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه

برنامه زنده «مهربانو» روی آنتن سیمای استانی قم

فصل جدید برنامه زنده تلویزیونی «مهربانو» به تهیه کنندگی حجت الاسلام رحیم بصری پور (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) شنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 10:30 تا 11:30 از شبکه استانی قم پخش می‌شود.
در بخش کارشناسی فصل جدید این برنامه، به موضوع ارتقای روابط زوجین و حفظ کیان خانواده بر پایه سبک زندگی اسلامی و آسیب‌ شناسی فضای مجازی در حوزه خانواده و کودک توجه می‌شود و با دعوت از اساتید و کارشناسان متخصص و صاحب‌ نظر به سوالات مخاطبان در این زمینه‌ ها پاسخ داده خواهد شد.
در بخش بانوی موفق مستندی کوتاه تقدیم مخاطبان می‌شود که در آن زندگی و کار بانوان موفق استان قم در زمینه‌ های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و ورزشی از از زبان خودشان روایت می‌شود. همچنین در بخش مهارت های خانه‌ داری نیز یکی از متخصصان این حوزه، فوت و فن‌ ها و خلاقیت‌ های خانه داری را به بانوان آموزش می‌ دهد.
sapp.ir/qiribu