An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری آیین افتتاحیه سال تحصیلی 1400 – 1399 دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۰۸/۲۱- ۱۴:۴۷ - مشاهده: ۵۴۲

برگزاری آیین افتتاحیه سال تحصیلی 1400 – 1399 دانشکده دین و رسانه

ویژه دانشجویان جدیدالورود

برگزاری آیین افتتاحیه سال تحصیلی 1400 – 1399 دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه آیین آغاز سال تحصیلی 1400 – 1399 این دانشکده ویژه دانشجویان جدیدالورود به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر رئیس دانشکده دین و رسانه ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود، بر لزوم قدر دانستن دوران جوانی و استفاده بهینه از فرصت کم حضور در دانشکده دین و رسانه، از دانشجویان خواستند در فعالیت های آموزشی و کارگاه‌های مهارتی برنامه ریزی شده حضور جدی داشته باشند.
در ادامه این مراسم معاون آموزش و پژوهش، مدیر گروه هنرهای رسانه ای، مدیر گروه ارتباطات، مسئول پژوهش و مسئول فرهنگی و دانشجویی دانشکده مواردی را در خصوص مسائل آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بیان کردند و در پایان سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)
sapp.ir/qiribu