An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. ثبت نام در طرح شهید احمدی روشن تا اول آبان 99

۱۳۹۹/۰۷/۲۹- ۱۱:۲۷ - مشاهده: ۸۵۵

ثبت نام در طرح شهید احمدی روشن تا اول آبان 99

قابل توجه دانشجویان با معدل بالای 17

ثبت نام در طرح شهید احمدی روشن تا اول آبان 99

بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه‌های سراسر کشور جهت شرکت در پنجمین طرح شهید احمدی روشن، ثبت نام می‌کند.

در این طرح ابتدا یک استاد با تجربه، پیشنهادی برای اجرای پروژه‌ای که گوشه‌ای از مشکلات صنعت/جامعه را حل می‌کند ارائه کرده است. (این مرحله به انجام رسیده است) موضوع این پروژه‌ها طیف بسیار وسیعی را تشکیل می‌دهد، از انواع زمینههای صنعتی تا علوم انسانی و هنر و. برای استفاده از نتیجه اغلب این پروژه‌ها، مشتری آماده به پرداخت هزینه منتظر است. این پروژه‌ها قرار است با تشکیل تیم‌های 5 تا 15 نفره از دانشجویان مستعد به انجام برسد. تیم‌ها از دانشجویان علاقه‌مند و پرانرژی از رشته‌ها، دانشگاه‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی (با توجه به نیاز هر پروژه) و به انتخاب استاد تشکیل می‌شود. پس از تشکیل تیم، استاد پروژه با تشکیل جلسات، تقسیم کار، اخذ گزارش، استفاده از نظر مشاوران، ارتباط با مشتری و … کار را برای مدت 9 ماه پیگیری می‌کند. اعضای تیم در طول دوره اجرای پروژه (9 ماه) از حمایت مالی بنیاد ملی نخبگان (و مراجعی که منتظر نتیجه پروژه‌ها هستند) استفاده می‌کنند.

آخرین مهلت ثبت نام:

اول آبان ماه 1399

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت ar.bmn.ir مراجعه فرمایید.

sapp.ir/qiribu