An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. اعلام آمادگی ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صداوسیما از موضوعات مرتبط با علوم شناختی و رسانه

۱۳۹۹/۰۴/۱۱- ۰۹:۱۳ - مشاهده: ۵۸۱

...

اعلام آمادگی ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صداوسیما  از موضوعات مرتبط با علوم شناختی و رسانه
قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان عزیز
به استحضار می‌رساند، طی پیگیری‌ها و مذاکرات صورت گرفته توسط دفتر مطالعات شناختی و محاسباتی رسانه، ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی کشور اعلام آمادگی نموده است که به صورت ویژه از پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صداوسیما که موضوعاتی مرتبط با علوم شناختی و رسانه داشته باشد، حمایت نماید. این حمایت‌ها مطابق آیین‌نامه‌های این ستاد بوده و مبالغ حمایت تشویقی در مقطع کارشناسی ارشد به شرح ذیل می‌باشد:
برای دانشجو از 18،000،000  تا 36،000،000 ریال
برای گروه راهنما از 10،000،000 تا 20،000،000 ریال
دانشجویان متقاضی این حمایت‌ها لازم است پروپوزال پیشنهادی خود را همراه با نامه‌ درخواست حمایت به امضای استاد راهنما برای دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارسال نمایند تا جهت بررسی و تایید به ستاد توسعه علوم و فن‌آوری‌های شناختی ارسال شود.