تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۶۲
تجلیل از فیلمسازان فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه قم در آیین بزرگداشت"40فیلم،40فیلمساز"

به همت حوزه هنری قم، بسیج هنرمندان، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری قم و انجمن سینمای جوانان قم صورت گرفت

در آیین بزرگداشت «40 فیلم، 40 فیلمساز» که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در قم برگزار شد، تعدادی از فارغ التحصیلان فیلمساز دانشکده دین و رسانه ـ قم تجلیل شدند.

آقایان سیدجواد حسینی قمی، سیدمحمدحسین‌هاشمی، حسین احمدی، علی کیوان، محمدحسین رضایی، کاظم شمس اللهی و بلال الفت از جمله فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه هستند که به عنوان فیلمسازان عرصه انقلاب و دفاع مقدس مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است این مراسم به همت حوزه هنری قم، بسیج هنرمندان، سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم و انجمن سینمای جوانان قم برگزار شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)