تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۶
مراسم افتتاح رسمی پایگاه مقاومت بسیج دانشکده دین و رسانه-قم

با حضور رئیس و مسئولان مرکز بسیج سازمان صدا و سیما برگزار شد

پایگاه مقاومت بسیج دانشکده دین و رسانه ـ قم افتتاح شد

در دهه بصیرت و در آستانه سالروز قیام 19 دی مردم قم، پایگاه مقاومت بسیج دانشکده دین و رسانه ـ قم با حضور رئیس و مسئولان مرکز بسیج سازمان صدا و سیما و جمعی از مسئولان سپاه علی بن ابیطالب (ع) استان قم افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه در این مراسم دکتر رحمتی رئیس مرکز بسیج سازمان صدا و سیما ضمن اشاره به نقش شهر قم در شکل گیری و حرکت رود خروشان انقلاب اسلامی، تأکید کرد: جایگاه شهر قم در انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حرم، ویژه است و در این میان، دانشکده دین و رسانه قم می­تواند در هدایت جریان زنده انقلاب، نقش تأثیرگذاری ایفا نماید.

رئیس مرکز بسیج صدا و سیما در ادامه اظهار امیدواری کرد که دانشکده دین و رسانه بتواند در جریان­ سازی رسانه­ ای نظام و انقلاب اسلامی، از ظرفیت­ های بالقوه خود که دانشجویان و فارغ­ التحصیلان این دانشکده هستند، بهره لازم را ببرد.

دکتر رحمتی همچنین از آمادگی مرکز بسیج صدا و سیما برای مشارکت با دانشکده در تولید آثار فاخر کوتاه همچون موشن­گرافی و میان­ برنامه­ و نیز آثار بلند از جمله فیلم مستند و برنامه تلویزیونی خبر داد و افزود: از دانشکده قم انتظار می­رود که بنیاد خط­ شکنی، خلاقیت و نشر ارزش ­ها در آن شکل بگیرد.

در ادامه این مراسم، سرهنگ پاسدار ساجدی معاون سیاسی سپاه علی بن ابیطالب (ع) نیز در سخنانی ضمن اشاره به یکی از اهداف عمده بسیج که ارتقای سطح بینش سیاسی است، تصریح کرد: بینش سیاسی، جز با شناخت دشمن ممکن نیست و یکی از شعارهای اصلی همه دشمنان اسلام و نظام اسلامی، جدایی دین از سیاست بوده و هست.

سرهنگ ساجدی سپس به تشریح ابعاد جنگ دشمنان علیه انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: نظام سلطه چندین سال است که علیه ما جنگی ترکیبی راه انداخته است ؛ جنگ اقتصادی، جنگ سیاسی، جنگ شناختی، جنگ دیپلماتیک، جنگ سایبری و جنگ­ های نامنظم. اما با استعانت از خداوند متعال و با محوریت ولی فقیه زمان، می­توانیم توطئه­ های دشمنان قسم­ خورده نظام را خنثی کرده و روز به روز در همه عرصه­ های سیاسی، اقتصادی، نظامی و ... پیشرفت نماییم.

گفتنی است در ابتدای این مراسم، دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه ضمن خیرمقدم به میهمانان و حاضران در جلسه، به جایگاه ویژه بسیج در کشور ایران اشاره کرد و افزود: جایگاه و پایگاه بسیج در کشور ما، در عمق اعتقاد و جان مردم است، اما در عین حال، پذیرش دستوری و رهنمودی از یک مقام الهی هم دارد. این تفاوتِ بسیج در کشور ما با نهادهای مشابه در کشورهای دیگر است ؛ یعنی همان ارتباط و اتصال با امام تعیین ­شده از مسیری الهی. و به همین دلیل است که باب جهاد و شهادت در بسیج باز است.

وی سپس ادامه داد: ما هنوز نتوانسته­ ایم ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و پیروزی­ های آن را در عرصه بین­ الملل، در قالب هنر و رسانه به مردم، آنگونه که باید، نشان دهیم. در این مسیر، بسیج سازمان صدا و سیما می­تواند نقش ویژه­ ای را ایفا نماید.

رئیس دانشکده دین و رسانه در ادامه ضمن اشاره به منحصر به فرد بودن این دانشکده از جهت طلابی که با سلاح علوم حوزویِ توأم با تقوا، پا در عرصه هنر و رسانه می­گذارند، اظهار امیدواری کرد که پایگاه بسیج دانشکده بتواند با بهره­ گیری از این ظرفیت مهم، شرایط مساعدی را برای رسیدن به اهداف ترسیم­ شده رسانه ملی فراهم آورد.

در پایان این مراسم، آقای محمد بجاری به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج دانشکده دین و رسانه ـ قم معرفی شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)

گزارش تصویری مراسم: