تاریخ خبر:‌یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۹
انعقاد توافق نامه بین دانشکده دین و رسانه و حوزه علمیه در آینده نزدیک

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در جلسه ای که صبح امروز با حضور رئیس و مدیران دانشکده و نیز معاونان حوزه علمیه برگزار شد، پیش نویس توافق نامه پیشنهادی فیما بین دانشکده دین و رسانه و حوزه علمیه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه دکتر موسوی مهر رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به موقعیت خاص این دانشکده در فضای رسانه ای کشور و همچنین فلسفه تأسیس آن، بخشی از ظرفیت های موجود در دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده را در حیطه کارهای هنری و رسانه ای برشمرد.

سپس حجت الاسلام کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه به سابقه تفاهم نامه فیما بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه اشاره کرد و گفت: در درختواره ای که در خصوص رشته‌ها و گرایش های دروس حوزه‌های علمیه طراحی شده است، یکی از رشته‌ها، فرهنگ، هنر و تمدن اسلامی است که ارتباط مستقیمی را دانشکده دین و رسانه دارد.

در ادامه جلسه، بندهای توافق نامه پیشنهادی فیما بین دو طرف، مطرح شد و اعضای جلسه در خصوص هر یک از بندها به اظهار نظر پرداختند.

در پایان مقرر شد توافق نامه پس از اصلاحات به امضای دو طرف رسیده و بر اساس آن، برنامه عملیاتی پنج ساله در کارگروهی متشکل از نمایندگان دو طرف تدوین گردد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)