تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۶۲
30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدس

...

دانشجوی عزیز با عرض تبریک به مناسبت پیوند مبارکتان، پس از نهایی شدن ثبت نام منتظر اعلام ستاد ازدواج دانشجویی برای هدیه سفر مشهد مقدس باشید.

تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه 1397/1/1  تا 1398/9/30 می باشد.

ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد می‌باشد.

در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.

دانشجویان تا یک هفته  پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتر استانی مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

در دانشگاه‌هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تأیید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده و یا دبیرخانه ازدواج دانشجویی در استان مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

نکات مهم:

1. دانشجویان دانشکده دین و رسانه، پس از ثبت نام اولیه در سایت ازدواج دانشجویی، با همراه داشتن اصل مدارک، به مدیریت فرهنگی دانشکده مراجعه نمایند.
  2. دانشجویان دانشکده دین و رسانه، پس از بازگشت از سفر مشهد مقدس، با همراه داشتن اصل بلیط رفت و برگشت زوجین، جهت دریافت کمک هزینه دانشکده، به مدیریت فرهنگی مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت تأیید: اصل عقد نامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل کارت دانشجویی

دفاتر نهاد شایسته است حداکثر یک هفته پس از دریافت مدارک هر داوطلب، نسبت به تعیین تکلیف در خصوص تأیید یا رد ثبت نام در سایت اقدام نمایند.

ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تأیید ثبت نام مقدور می باشد.

مهلت ثبت نام تا 30 دی ماه 1398 تمدید شد .

شماره‌های تماس ستاد مرکز ثبت نام :

09156171248      02184222702       09156171247

اطلاعات بیشتر و ثبت نام در سایت   www.ezdevaj.nahad.ir