تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۰۷
مدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در نشست «شبکه ملی اطلاعات و نقش شبکه‌های اجتماعی داخلی در کنترل فتنه» که به مناسبت روز بصیرت و گرامیداشت یوم  الله 9 دی در دانشکده برگزار شد، مهندس محسن غفاری مدیر عامل پیام رسان «ایتا» با بیان اینکه ما در عصر ارتباطات هستیم، گفت: در این زمان، اطلاعات کشور ما را می‌برند و در ازای آن نه تنها چیزی به ایران نمی دهند، بلکه هزینه آن را هم از کشور دریافت می­کنند.

وی با بیان این که در عصر اطلاعات حرف اول را کسی می زند که داده داشته باشد و بتواند به وسیله هوش مصنوعی، داده کاوی و تحلیل کند، گفت: ما در کشور اطلاعات جامعه و اطلس اجتماعی جامعه را به راحتی در اختیار بیگانگان قرار می دهیم. به عبارت دیگر هر یک از ما با حضور درفضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی فارغ از مذهب و فرهنگمان، از خود و شخصیتمان به غرب اطلاعاتی می دهیم.

مدیرعامل پیام رسان ایتا با تأکید بر این که دشمن اطلس اجتماعی و اقتصادی ایران را در اختیار دارد، حضور نیروهای حزب الله را در فضاهای مجازی خارجی برای فعالیت های فرهنگی حتی با وجود تأثیرات کوتاه مدت نادرست خواند و این کار را بازی در زمین دشمن و تیز کردن چاقوی دشمن و دادن اطلاعات به دشمن در زمان جنگ قلمداد کرد.

وی با بیان اینکه در زمان کنونی می توان آثار شیبخون فرهنگی از جمله تساهل و تسامح و تغییر در تفکر دینی را مشاهده کرد، نوع مواجهه مسئولان کشور با محتواهای ارائه شده در اینستاگرام را نمونه بارز آثار این شبیخون فرهنگی دانست.

او سپس با اشاره به رصد جامعه ایرانی توسط دشمن به وسیله شبکه‌های اجتماعی، حوادث آبان ماه را از نتایج این رصد دانست که به محض بسته شدن اینترنت خارجی و قطع ارتباط عوامل اغتشاشات با یکدیگر این حوادث پایان یافت و در واقع ایران توانست ابزار دشمن را از دست او خارج کند  و در فتنه امنیتی پیروز شود، اما فتنه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی همچنان ادامه دارد.

مهندس غفاری با افزودن اینکه ما مخالف بسته شدن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن را آماده نکرده بودند، هزینه راه اندازی پیام رسان داخلی برای سی میلیون کاربر را سی تا پنجاه میلیارد برآورد کرده و با انتقاد از عدم همراهی دولت در تأمین هزینه‌ها یادآور شد که نمی­توان بدون آماده کردن تجهیزات به جنگ دشمن رفت و پایین بودن سرعت خدمت رسانی در پیام رسان‌های داخلی را از جمله نتایج آماده نبودن بسترها دانست.

وی در ادامه با بیان تاریخچه تصویب شبکه ملی اطلاعات گفت: با اینکه قرار بود این شبکه در دو سال راه اندازی شود هنوز با گذشت نزدیک به ده سال هنوز شبکه ملی ارتباطات راه اندازی نشده است و با غیر واقعی خواندن پیشرفت هشتاد درصدی راه اندازی شبکه ملی اطلاعات گفت: تعریف وزارت ارتباطات با تعریف صحیح از شبکه ملی ارتباطات فرق دارد؛ چرا که در تعریف صحیح این شبکه در چهار لایه تعریف شده است که فقط وزارت ارتباطات لایه اول آن را اجرا کرده است.

مدیرعامل ایتا در پایان با بیان اینکه با فضای مجازی و اینترنت مخالف نیستیم، بلکه با شبکه‌های فعلی خارجی و ولنگاری و رهایی آنها مخالفیم، گفت: در حال حاضر دوازده میلیون دانش آموز ایرانی از اینستاگرام استفاده می‌کنند و از طریق هوش مصنوعی موجود در آن تغذیه می­شوند. در چنین فضایی امکان مقابله فرهنگی به وسیله چنین ابزار هوشمندی وجود ندارد و تنها راه موجود، محدود کردن آن می‌باشد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

انعقاد توافق نامه بین دانشکده دین و رسانه و حوزه علمیه در آینده نزدیکفراخوان دهمین همایش دوسالانه «ripe2020 با موضوع مشارکت رسانه ای خدمت عمومی در جامعه »برگزاری کارگاه آموزشی « چگونه فیلم سفارشی بسازیم؟ » همراه با اکران آثار استاد سید مهدی میر غیاثیاکران فیلم های منتخب دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در دانشکده دین و رسانه قم30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطین