تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۳۳۹
نقد سنت های هفتگانه ارتباطات، با رویکرد اسلامی در دانشکده دین و رسانه قم

در ششمین جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری نظریه ارتباطات اسلامی مطرح شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم، در ششمین جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری نظریه ارتباطات اسلامی‌که با حضور اساتید دانشکده دین و رسانه و دانشگاه‌های باقرالعلوم(ع) و قرآن و حدیث برگزار شد، مقرر گردید در راستای تولید نظریه ارتباطات اسلامی، "سنت ‌های هفت گانه نظریه ارتباطات" که توسط "پروفسور رابرت تی. کریگ" مطرح شده، تبیین و با رویکرد اسلامی مورد نقد قرار گیرد.

در این راستا، هر کدام از اعضای کارگروه، وظیفه طرح و نقد یکی از سنت ها را بر عهده گرفتند و مقرر شد، نشست نقد سنت بلاغت (رتوریک) توسط حجت الاسلام دکتر بیات عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث، در تاریخ 26 خرداد ماه برگزار شود.

لازم به ذکر است سلسله جلسات نقد و بررسی مکاتب و سنت های ارتباطات، یک روز در هفته به صورت متناوب در دانشکده دین و رسانه ـ قم ادامه خواهد داشت.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)