تاریخ خبر:‌شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۴۸
انتخاب دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه به عنوان مدیر نمونه دانشگاه صدا و سیما در سال 97

در مراسم سالروز تاسیس دانشگاه صدا و سیما از مدیران، کارمندان و دانشجویان نمونه دانشگاه تقدیر شد

همزمان با جشن سالروز تاسیس دانشگاه صدا و سیما مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما همزمان با سالروز تاسیس دانشگاه صدا و سیما و با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه و حجت الاسلام محمد دوست پرور، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما معرفی و تجلیل شدند.

در این مراسم آقایان سید عارف علوی، دکتر علیرضا پویا، دکتر محمدحسین ساعی، شعیب حسینی و محمدباقر ایزدی به عنوان مدیران نمونه و آقایان مجید پازوکی، مجید سعادتی، سید فیروز فغانی، جعفر مهذب پور، مجید محمودی به عنوان کارمندان نمونه سال 1397 دانشگاه معرفی شدند.

در بخش دیگری از این مراسم از دانشجویان حائز رتبه و جوایز بین المللی و ملی در جشنواره‌های هنری و رسانه ای تقدیر به عمل آمد.

آقایان مهدی آذری، صادق رمضانی مقدم، حجت احمدی زر، روح الله دهقانی و محمدتقی رحمتی از جمله دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه بودند که به جهت دریافت جوایز ملی و بین المللی در جشنواره‌های هنری و رسانه ای در سال 97، از آنان در این مراسم تقدیر به عمل آمد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه قم)