تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۴۲۰
فرصت مجدد جهت ثبت نام طلاب در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 98

دانشکده دین و رسانه از طریق آزمون سراسری در سه رشته تولید سیما، ادبیات نمایشی و ارتباطات دانشجو می‌پذیرد

بر اساس اعلام قبلی سازمان سنجش آموزش کشور، برادران و خواهران فارغ التحصیل سطح دو حوزه‌های علمیه سراسر کشور که علاقمند به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما ـ قم (دین و رسانه) هستند و در مرحله اول موفق به ثبت نام نشده اند، از روز یکشنبه 28 بهمن 97 تا روز چهارشنبه 1 اسفند 97، فرصت دارند جهت ثبت نام در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 1398 اقدام نمایند.

عنوان رشته‌های تحصیلی:

1- رشته تولید سیما (ویژه برادران) ؛ از مجموعه هنرهای نمایشی و سینما (کد 1357)

2- رشته ادبیات نمایشی با گرایش فیلمنامه نویسی (برادران و خواهران) ؛ از مجموعه هنرهای نمایشی و سینما (کد 1357)

3- رشته علوم ارتباطات اجتماعی (برادران و خواهران) ؛ از مجموعه علوم ارتباطات اجتماعی (کد 1138)

شرایط اختصاصی ثبت نام:

1- دارا بودن مدرک سطح دو حوزه علمیه به تاریخ حداکثر 1398/06/30

2- دارا بودن حداکثر 30 سال سن با احتساب مدت خدمت نظام وظیفه عمومی

مهلت ثبت نام:

28 بهمن تا 1 اسفند 1397

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس http://www.sanjesh.org مراجعه فرمایید.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)