An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۱/۰۷/۱۰- ۱۶:۴۶ - مشاهده: ۲۱۳

آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی دانشکده دین و رسانه

سال تحصیلی 1402- 1401
آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی دانشکده دین و رسانه

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما صبح امروز برگزار شد.

آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، اقدام رسانه ملی در تاسیس دانشکده دین و رسانه را اقدامی فرهنگی، ارزشمند و تاثیرگذار خواند و گفت: امروز قدرت رسانه حرف اول را می‌زند و هر جامعه که از این قدرت برای فرهنگ سازی سالم بهره ببرد ماندگار و جاودان خواهد بود.

رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: در حال حاضر ۱۲۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های علوم ارتباطات اجتماعی، تولید سیما و ادبیات نمایشی مشغول به تحصیل هستند که برای سال تحصیلی جدید، ۴۵ دانشجوی جدیدالورود پذیرش شدند.

دکتر کمال اکبری با اشاره به پذیرش دانشجو از میان طلاب و فضلای حوزه افزود: برای سال تحصیلی جدید، ۸ دانشجوی غیر ایرانی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد وارد این دانشکده شدند.