An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. درخشش دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه در هشتمین جشنواره هنر آسمانی

۱۴۰۱/۰۳/۲۸- ۰۹:۵۴ - مشاهده: ۱۹۲

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ، طی اختتامیه جشنواره هنر آسمانی که با حضور آیت الله اعرافی و جمعی هنرمندان حوزوی برگزار گردید، آثار قابل توجهی ارائه گردید و از بهترین‌های آنان تقدیر شد. در بخش تولیدات نمایشی و فیلمنامه و در چند رشته دیگر دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه سهم زیادی از جوایز را به خود اختصاص دادن که در ادامه لیست منتخبین هشتمین جشنواره هنر آسمانی در بخش هنرهای نمایشی اعلام می‌گردد.