An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. انتصابات جدید در دانشگاه صدا و سیما

۱۴۰۱/۰۲/۲۸- ۱۵:۵۱ - مشاهده: ۱۶۱

انتصابات جدید در دانشگاه صدا و سیما

دکتر کمال اکبری : ریاست دانشکده صدا وسیما

دکتر موسوی مهر: معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا وسیما

انتصابات جدید در دانشگاه صدا و سیما

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما رئیس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و رئیس دانشکده دین و رسانه قم را منصوب کرد.

دکتر موسوی مهر عضو هیات علمی‌گروه معارف اسلامی دانشگاه صداوسیما و دارای مدرک دکتری فلسفه از دانشگاه علامه طباطبائی است. ریاست دانشکده دین و رسانه قم، مدیریت گروه معارف اسلامی دانشگاه صداوسیما، مدیریت ارزیابی برنامه‌های رادیو در مرکز نظارت و ارزیابی صدا و سیما، و مدیریت گروه حقوق و رسانه مرکز تحقیقات صدا و سیما از جمله سوابق علمی و اجرائی ایشان است.
همچنین دکتر اسفندیاری در حکمی دکتر کمال اکبری عضو هیات علمی‌گروه ارتباطات دانشکده دین و رسانه قم را به ریاست این دانشکده منصوب کرد. دکتر اکبری دارای مدرک دکتری مدرسی انقلاب اسلامی و طلبه سطح خارج فقه و أصول است و دوره پسادکتری ارتباطات سیاسی را طی کرده است.
معاونت مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، ریاست کمیسیون زیر ساختهای فرهنگی و پژوهشی بنیاد ملی نخبگان، مدیریت رادیو ندای اسلام، و ریاست کمیته فرهنگی- اجتماعی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از جمله سوابق علمی و اجرایی این عضو هیات علمی دانشگاه صداوسیما است.