تعداد بازدید : 326 - تاریخ خبر : سه شنبه 9 شهریور 1400 - 15:10
قابل توجه داوطلبین پذیرش‌شده سه برابر ظرفیت آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه

شرایط و نحوه شرکت در جلسه مصاحبه دوره کارشناسی ارشد دانشکده دین و رسانه

.

بدینوسیله شرایط و نحوه شرکت در جلسه مصاحبه دوره کارشناسی ارشد دانشکده دین و رسانه به شرح ذیل اعلام می‌شود:

1.        جلسات مصاحبه در دو سطح عمومی و تخصصی و به صورت مجازی (در صورت مهیا بودن شرایط به صورت حضوری) برگزار می‌گردد.
  • -  زمان برگزاری جلسات مصاحبه تخصصی: روز یکشنبه 14 شهریور لغایت پنج‌شنبه 18 شهریورماه
  •  -  زمان برگزاری جلسات مصاحبه عمومی: روز یکشنبه 21 شهریور لغایت چهارشنبه 24 شهریورماه
  1.      زمان‌بندی شرکت افراد در جلسات مصاحبه متعاقباً اعلام می‌شود.
  2.       داوطلبین حداکثر تا روز «شنبه، 13 شهریورماه» نسبت به ارسال موارد ذیل به آیدی

amoozesh1399@ در پیام‌رسان ایتا اقدام نمایند.

•   *        تصویر کارت ملی
  •   *       تصویر تمام صفحات شناسنامه
  •   *        تصویر عکس پرسنلی
  •   *       فایل Word فرم‌های پرسشنامه اختصاصی هر رشته

تذکر: فرم اختصاصی هر رشته در گروه «مصاحبه آزمون اختصاصی 1400» قرار داده خواهد شد. (لینگ گروه برای داوطلبان پیامک خواهد شد.)

• فایل تصویری ضبط شده (حداکثر سه دقیقه) از داوطلب درباره معرفی خود و دلایل علاقه به تحصیل در رشته و دانشکده دین و رسانه

جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره تلفن 02532902211 تماس حاصل فرمائید.

موفق باشید

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)