An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مسابقه بزرگ «نسل پیشرو» ویژه دانشجویان مجرد دانشگاه صدا و سیما

۱۴۰۰/۰۴/۱۴- ۱۴:۴۸ - مشاهده: ۷۲۶

مسابقه بزرگ «نسل پیشرو» ویژه دانشجویان مجرد دانشگاه صدا و سیما

دانشکده دین و رسانه برگزار می کند.

مسابقه بزرگ «نسل پیشرو» ویژه دانشجویان مجرد دانشگاه صدا و سیما

بسم الله الرحمن الرحیم

واحد فرهنگی و دانشجویی دانشکده دین و رسانه در آستانه سالروز ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) برگزار می‌کند:

“مسابقه بزرگ نسل پیشرو”

(ویژه دانشجویان مجرد دانشگاه صدا و سیما)

طراحی برنامه تلویزیونی خلاق در قالب های:

1- نمایشی (فیلم کوتاه، تله تئاتر)؛

2- مستند (توضیحی، مشاهده گر، تعاملی، انعکاسی، شاعرانه و پرفورماتیو)؛

3- استودیویی (میز گرد، تله کنفرانس، جنگ ، مسابقه ، تاک شو)؛

4- پویانمایی (کات اوت، روتوسکپی و...)؛

5- ریالیتی تی وی (ریالیتی گیم، ریالیتی تالنت، ریالیتی شو و...)؛

6- سایر (ویدیوکلیپ ، فتوکلیپ ، فتو رمان ، موشن گرافی).

با موضوع : بایسته‌های ورود دختران و پسران مجرد به عرصه‌های زندگی خانوادگی و اجتماعی

توضیحات تکمیلی:

- تعریف واژه دختران و پسران پیشرو: پیشرو و پیشتاز به فردی اطلاق می‌شود که با درک صحیح از زندگی و اهداف والای انسانی و آینده نگری و علیرغم همه مشکلات موجود و پیش رو، به بهترین وجه از منابع (زمان،امکانات وآنچه در اطراف اوست) در جهت رسیدن به تعالی فردی و اجتماعی تلاش می‌کند و به نمونه و الگو عینی و تأثیر گذار در این حوزه تبدیل می‌شود.

- دختران و پسران پیشرو تراز از منظر اندیشه اسلامی، مفاد بیانیه گام دوم و چشم انداز 10 سال آینده و موضوعاتی همچون تشکیل و تحکیم بنیان خانواده، ازدواج و جمعیت و بررسی زندگی دختران و پسرانی که در گذشته و حال ایران اسلامی تأثیرگذار بودند نیز  میتواند مد نظر طراح برنامه تلویزیونی قرار گیرد.

شرکت کنندگان: دختران و پسران مجرد دانشجوی دانشگاه صدا و سیما

جوایز: به طرح هایی که همراه با آنونس معرفی و یا اتود یک قسمت از برنامه ارائه شود در مرحله داوری امتیاز ویژه تعلق می‌گیرد وطرح های برگزیده علاوه بر دریافت جایزه، به صورت معرفی به شبکه‌های سراسری مورد حمایت قرار میگیرند.

در هر بخش، به اثر برتر ۵۰۰۰۰۰۰ ریال و به اثر شایسته تقدیر ۳۰۰۰۰۰۰ ریال اهدا می‌ شود.

نحوه ارسال اثر: علاقمندان، طرح های تلویزیونی خود را در کاربرگ طرح ارائه و درقالب فایل word به پیام رسان سروش،ایتا یا واتساپ (09396452046) ارسال نمایند.

مهلت ارسال آثار: تا پایان تیرماه 1400

(واحد فرهنگی و دانشجویی دانشکده دین و رسانه)

لینک دانلود کاربرگ ارائه طرح تلویزیونی

لینک دانلود پوستر