An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. کسب افتخار فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه در جشنواره عمار

۱۳۹۹/۱۰/۱۵- ۱۱:۲۰ - مشاهده: ۲۱۲

کسب افتخار فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه در جشنواره عمار

کسب فانوس بخش نماهنگ توسط محمدصادق رمضانی مقدم

کسب افتخار فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه در جشنواره عمار

کمیته داوران بخش " نماهنگ " یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، فانوس این بخش را به اثر «تار و پود» به کارگردانی محمدصادق رمضانی مقدم (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) به علت «قصه، پرداخت، کارگردانی و موسیقی خوب و بازیگری «ثریا قاسمی» اهدا کرد.
محمدصادق رمضانی مقدم بعد از دریافت فانوس در سخنانی کوتاه گفت: اگر یک نماهنگی به واسطه قصه قابل ساختن است، به همراهی استاد فرید سعادتمند ساخته شده است. من پیشانی یک هستم. اگر نبودند همکاران و تیم ما، این کار ساخته نمی‌شد، این جایزه برای تیم است. جوایز این بخش، توسط خانواده شهید مجید قربانخانی امضا شده بود.
گفتنی‌است رمضانی مقدم سابقه کسب فانوس بخش فیلمنامه بلند نهمین جشنواره عمار را نیز در کارنامه خود دارد.

زمان اکران آنلاین نماهنگ «تار و پود» در سایت عماریار (ammaryar.ir): سه شنبه 16 دی 1399 ؛ ساعت 18

«عرض تبریک و آرزوی توفیق روزافزون »

sapp.ir/qiribu