An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مشارکت دانشکده دین و رسانه در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول»

۱۳۹۹/۱۰/۰۲- ۰۹:۴۴ - مشاهده: ۶۵۰

مشارکت دانشکده دین و رسانه در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول»

دبیر جشنواره: حسین احمدی فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه

مشارکت دانشکده دین و رسانه در برگزاری جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول»

شبکه ایران کالا "جشنواره فیلم کوتاه نقش اول" را با مشارکت دانشکده دین و رسانه و چند مرکز دیگر برگزار می‌کند.

دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه «نقش اول»، جوایز و قوانین شرکت در نخستین دوره این جشنواره را اعلام کرد.

حسین احمدی فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه و دبیر این جشنواره محورهای موضوعی این رویداد فرهنگی را تشریح کرد:
_ نشان تجاری برتر
_ پرتره کارآفرین برتر
_ جهش تولید و اقتصاد دورن زا
_ اصلاح الگوی مصرف
_ مشاغل دانش‌بنیان و خلاق
_ کرونا ؛ فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار

بخشهای جشنواره :
- فیلم مستند
- فیلم داستانی
- پویا نمایی و نماهنگ
- فیلم موبایلی

داوری آثار :
پس از راهیابی آثار به بخش مسابقه ، داوری آثار در دو مرحله انجام خواهد شد؛ در مرحله اول آثار پس از پخش از شبکه ایران کالا ، توسط آرای مردمی‌گزینش خواهند شد و در مرحله دوم آثاری که بیشترین رآی مردمی را کسب کرده باشند ، توسط هیئت داوران داوری خواهند شد.

جوایز:
برگزیده بخش مستند :

برگزیده بخش داستانی :
نفر دوم: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار، مبلغ 5 میلیون تومان

برگزیده بخش پویانمایی و نماهنگ :
نفر دوم: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار، مبلغ 5 میلیون تومان

برگزیده بخش فیلم موبایلی :
به سه نفر دیپلم افتخار و جایزه 1 میلیون تومانی اهدا خواهد شد

کسب و کار مؤمنانه :
به بهترین اثر برای روایت کسب و کار مؤمنانه مبلغ 5 میلیون تومان از طرف دانشکده دین و رسانه دانشگاه صداوسیما اهدا می‌شود.

قوانین جشنواره:
- آثار ارسالی باید تولید ابتدای سال 1395 به بعد باشد.
- حداکثر مدت زمان مورد قبول برای آثار 30 دقیقه می‌باشد.
- فیلم ها می‌توانند، پیش از این در رویدادهای رقابتی بین المللی یا جشنواره داخلی انتخاب شده باشند.
- در فیلم های ارسالی باید از هر گونه تبلیغات در تیتراژ ابتدایی و پایانی خودداری شود.
- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند هر تعداد اثر را که مایل باشند به دبیر خانه جشنواره ارائه نمایند.
- پس از تحویل اثربه دبیرخانه امکان خارج کردن آن از جشنواره وجود ندارد.
- دبیرخانه جشنواره مسئولیتی در قبال آسیب های احتمالی ناشی از ارسال نامطلوب آثار و... از جانب شرکت کنندگان ندارد.
- دبیرخانه جشنواره ارسال کننده اثر را صاحب اثر دانسته و هر گونه تخلف در این خصوص متوجه ارسال کننده خواهد بود.
- جشنواره می‌تواند بخشی از آثار را در مواد تبلیغی خود استفاده نماید.
- شرکت همه فیلم‌سازان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه‌کنندگان بخش خصوصی در جشنواره آزاد است.
- فیلم‌سازان تنها یک ‌بار می‌توانند اثر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نموده و امکان اصلاح و ارسال مجدد اثر وجود ندارد.
- فرم تقاضای شرکت در جشنواره باید توسط «تهیه‌کننده ، کارگردان یا نمایندگان آنها » تکمیل شود.
- تعیین تاریخ و زمان نمایش فیلم‌ها به عهده دبیرخانه جشنواره است.
- هیچ جایزه‌ای در بخش رقابتی به طور هم‌ارزش میان دو یا چند اثر تقسیم نمی‌شود.
- فیلم های غیر فارسی زبان باید دارای زیر نویس باشد.
- تهیه‌کننده اثر و یا نماینده قانونی دارای مجوز از ایشان به دبیرخانه جشنواره، اختیار و اجازه می‌دهد که فیلم‌های منتخب از شبکه ایران کالا پخش شده و به نمایش درآید و در این خصوص حق هرگونه اعتراض و ادعایی را از خود سلب می‌نماید.
- شرکت کنندگان باید آنونسی اثر را با مدت زمان حداکثر 1 دقیقه به همراه پوستر در یک DVD ارسال نموده و یا از طریق تارنمای جشنواره در هنگام ثبت نام بارگذاری نمایند.
- نمایش فیلم ها در جشنواره مطابق با ضوابط و مقررات سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
- دبیرخانه جشنواره اجازه دارد تا در صورت اصلاحیه ناظر پخش تلویزیونی و با اطلاع به صاحب اثر، موارد اصلاحی را بر روی فیلم اعمال نماید.

نحوه ارسال آثار:
- متقاضیان شرکت کننده در جشنواره می‌توانند پس از ثبت نام در تارنمای جشنواره به نشانی www.Naghsh1.Ir اثر خود را از طریق این پایگاه و یا از طریق پست به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.

آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره 15 اردیبهشت 1400 است.
گفتنی است اختتامیه نخستین جشنواره تلویزیونی نقش اول با همت شبکه تلویزیونی ایران کالا در پردیس سینمایی ملت برگزار خواهد شد.

نشانی دبیرخانه جشنواره :
تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن) – شماره 27 – دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه نقش اول
شماره تماس : 02122048521

sapp.ir/qiribu