An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. مستند «آیت الله» عرضه اینترنتی شد.

۱۳۹۹/۰۶/۰۳- ۱۱:۳۷ - مشاهده: ۵۳۸

مستند «آیت الله» عرضه اینترنتی شد.

نویسنده :زهره نجف زاده (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه)

مستند «آیت الله» عرضه اینترنتی شد.

مستند «آیت‌الله» با محوریت زندگی و زمانه آیت‌الله سید ابوالقاسم موسوی خویی (ره) از تأثیرگذارترین مراجع تقلید شیعه به نویسندگی خانم زهره نجف زاده (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) و کارگردانی سیدمصطفی موسوی تبار عرضه اینترنتی شد.

آیت‌الله خویی استاد اکثر مراجع تقلید معاصر جهان تشیع به‌شمار می‌رود، به‌گونه‌ای که بین فقها و مراجع تقلید شیعه از او با عنوان (استادُ الفقها و المجتهدین) یاد می‌شود و بسیاری از مراجع تقلید ایران از جمله ‌آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله وحید خراسانی، ‌آیت‌الله مکارم شیرازی و در محضر درس او حاضر بوده‌اند و در مستند «آیت‌الله» برای اولین بار وجوه دیده نشده از زندگی و زمانه آیت‌الله خویی به تصویر کشیده شده است.

گفتنی است مستند آیت‌الله محصول سازمان هنری رسانه‌‌ای اوج و تولید شده در موسسه عهد است.

هم‌اکنون می‌توانید این مستند را از سایت های فیلیمو، فیلم‌گردی و عماریار تهیه و تماشا کنید.

این مستند به زودی از رسانه ملی پخش خواهد شد

sapp.ir/qiribu