An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. آغاز نگارش فیلمنامه فصل دوم سریال تلویزیونی "حکایتهای کمال" در شبکه دوم سیما

۱۳۹۹/۰۴/۲۳- ۱۳:۴۷ - مشاهده: ۳۳۵

آغاز نگارش فیلمنامه فصل دوم سریال تلویزیونی "حکایتهای کمال" در شبکه دوم سیما

به سرپرستی سیدحسین امیرجهانی دانش آموخته دانشکده دین و رسانه

آغاز نگارش فیلمنامه فصل دوم سریال تلویزیونی "حکایتهای کمال" در شبکه دوم سیما

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، سال گذشته سریالی تحت عنوان «حکایت های کمال» برای شبکه دو تولید شده و به پخش رسید. فصل اول این سریال که اقتباسی از کتابی به همین نام و نوشته محمد میرکیانی است، با استقبال خوب مخاطبان تلویزیون مواجه شد.
حالا و بعد از گذشت تقریبا یک سال از تولید فصل اول این سریال، قرار است نگارش فیلمنامه فصل دو و سه آن نیز توسط سیدحسین امیرجهانی از طلاب نویسنده و دانش آموخته دانشکده صداوسیما قم، وگروهش (آزاده محسنی، نسیم عرب امیری، کریم خودسیانی و ...) آغاز شود.
به گفته قدرت الله صلح میرزایی کارگردان این سریال، گروه نویسندگان در نگارش فصل یک به قصه‌های کتاب «حکایت های کمال» نوشته محمد میرکیانی پای بند بودند و تقریبا بر اساس آنها پیش می رفتند. در فصل جدید هم در نظر است همین روال ادامه پیدا کند.
گفتنی است بخشی از فصل های دو و سه که در قالب ۷۰ قسمت قرار است ساخته شود، به ماجرای مبارزه‌های قبل از انقلاب برمی‌گردد. قیام پانزده خرداد یکی از اتفاق هایی است که در فصل دو و سه این سریال به آن پرداخته خواهد شد. همچنین نوع زندگی مردم در آن سالها و نوع درگیری شان نیز از محوریت فصل های دو و سه این سریال است.

sapp.ir/qiribu