An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. انعقاد توافقنامه همکاری بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۰۴/۱۶- ۰۹:۳۸ - مشاهده: ۴۳۰

انعقاد توافقنامه همکاری بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه

در نشستی با حضور مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه و رئیس دانشکده دین و رسانه ، توافقنامه همکاری بین این دو مجموعه امضا شد.
انعقاد توافقنامه همکاری بین حوزه علمیه و دانشکده دین و رسانه
به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در نشستی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه‌های علمیه و دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر رئیس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، توافقنامه همکاری بین این دو مجموعه امضا شد.
بر اساس این گزارش، این توافقنامه به منظور عملیاتی سازی تفاهم نامه مشترک فیمابین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در ۴ ماده و چندین محور در زمینه‌های آموزشی،‌ پژوهشی،‌ تولید و اجرا به امضای دو طرف رسیده است.
برخی محور های توافقنامه عبارتند از:‌
- استفاده متقابل از تجربیات استادان و کارشناسان مجرّب طرفین در جهت طراحی، توسعه، تولید محتوا و اجرای دوره‌های مرتبط با هنر، ارتباطات و رسانه
- برگزاری کارگاه‌ها، کلاس ها و دوره‌های مورد نیاز طلاب و خانواده‌های آنها، در حیطه‌های هنر، ارتباطات، رسانه و فضای مجازی به صورت حضوری، غیرحضوری و مجازی
- استفاده از استادان مجرّب حوزه برای ارتقای دانش و بینش فلسفی، اخلاقی، فقهی و معارفی دانشجویان دانشکده
- همکاری متقابل در ارتقای هدفمند جذب، پذیریش و بکارگیری نخبگان علاقمند به تحصیل و فعالیت در دانشکده و حوزه
- همکاری متقابل در هدایت علمی و تربیتی طلاب در هر دو مجموعه
- اجرا و برگزاری دروس خارج فلسفه، اخلاق و فقه و هنر و رسانه در دانشکده توسط حوزه‌های علمیه.