An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. گزارش تصویری از نشست صمیمی ریاست محترم دکتر موسوی مهر با همکاران دانشکده

۱۳۹۹/۰۴/۱۴- ۱۳:۱۹ - مشاهده: ۴۷۸

گزارش تصویری از نشست صمیمی ریاست محترم دکتر موسوی مهر با همکاران دانشکده

...

گزارش تصویری از نشست صمیمی ریاست محترم  دکتر موسوی مهر با همکاران دانشکده

:دکتر موسوی مهر در نشست صمیمانه با همکاران دانشکده دین و رسانه بیان داشت
بعد از ابلاغ شرح وظایف تک تک کارمندان دانشکده طی روزهای آینده، از این پس پرداخت اضافه کار و پاداش همکاران بر مبنای آن صورت خواهد گرفت.

در این نشست فصلی که با پرسش و پاسخ همراه بود، رئیس دانشکده ضمن تبریک دهه کرامت، ساختار جدید ابلاغی دانشکده دین و رسانه را تشریح کرده و احکام جدید صادرشده مسئولان دانشکده بر مبنای ساختار جدید را به آنها اهدا کرد.

دکتر موسوی مهر همچنین از زحمات دکتر علیرضا پویا و آقای محمدرضا مجیدیان راد که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل آمده اند، با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی کرد.

در پایان این مراسم به فرزندان همکاران دانشکده که در مسابقه " گلهای کرامت " شرکت کرده بودند، به رسم یادبود جوایزی اهدا شد.