An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1399 دانشکده دین و رسانه

۱۳۹۹/۰۴/۰۹- ۰۸:۱۲ - مشاهده: ۲۵۸

برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1399 دانشکده دین و رسانه

...

برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1399 دانشکده دین و رسانه

آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده دین و رسانه با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری امروز (جمعه 6 تیر 99) در محل این دانشکده در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این آزمون که با حضور و نظارت نماینده سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، خواهران و برادران طلبه علاقمند به فعالیت در عرصه هنر و رسانه به منظور تحصیل در یکی از سه رشته تولید سیما، ادبیات نمایشی و علوم ارتباطات اجتماعی به رقابت پرداختند.

گفتنی است در این آزمون با توجه به وضعیت خاص کشور و تاکید ستاد ملی کرونا، تمامی‌پروتکل های بهداشتی از جمله حفظ فاصله گذاری اجتماعی در هنگام آزمون، استفاده اجباری از دستکش و ماسک های توزیع شده در هنگام ورود به محل آزمون و ... رعایت شد.

نتایج اولیه آزمون حدودا دو هفته آینده در سایت دانشکده به آدرس qomirib.ac.ir و از طریق کانال https://eitaa.com/qomiribazmoon اطلاع رسانی خواهد شد و از قبول شدگان در مرحله کتبی آزمون، جهت شرکت در مصاحبه حضوری دعوت بعمل خواهد آمد.

لینک  گزارش تصویری حوزه نیوز از برگزاری آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه

sapp.ir/qiribu