۱۳۹۹/۰۴/۰۹- ۰۸:۰۹ - مشاهده: ۱۷۸

" پخش فصل جدید برنامه ترکیبی - نمایشی «پلاک ۱۶» به تهیه کنندگی حجت الاسلام حسین نطنزی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه)

...

" پخش فصل جدید برنامه ترکیبی - نمایشی  «پلاک ۱۶» به تهیه کنندگی حجت الاسلام حسین نطنزی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) از ابتدای تابستان هر شب به جز جمعه‌ها ساعت ۲۲ به صورت زنده از سیمای نور "

برنامه «پلاک۱۶» با هدف ایجاد فضایی شاد و مفرح برای مخاطبان، ایجاد روحیه نشاط و امید و همینطور ایجاد حس خوشایند همزیستی و همگرایی در فضایی صمیمی‌با توجه به خانواده به عنوان رکن اصلی جامعه و جوانان به صورت ویژه، با حضور خانواده‌های قمی‌به میزبانی دانشگاه شهاب دانش قم روی آنتن می رود.

این برنامه هر شب یک مجله ویژه در موضوعات ورزش، کارآفرینی، هنر و فرهنگ، ادبیات و مقاومت دارد که در آن سردبیر و کارشناس آن با میهمانی مرتبط با موضوع به گپ و گفت می‌پردازد.

آقایان بهروز و شهاب نیازمند نیز با اجرای بخشهای نمایشی طنز وارد گفتگوی موضوعی برنامه می‌شوند. میان برنامه‌های معرفی مهمان، معرفی تازه‌های نشر، شعر خوانی طنز، معرفی نقاط دیدنی شهر و گزارش مردمی از دیگر بخش های این برنامه است.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)
sapp.ir/qiribu