۱۳۹۹/۰۳/۲۵- ۱۱:۳۸ - مشاهده: ۵۶

تشریح روند برگزاری آزمون اختصاصی دانشکده صدا وسیما - قم در مصاحبه خبرگزاری حوزه با رئیس دانشکده

...

سید محمد مهدی موسوی مهر رئیس دانشکده صدا وسیما - قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت: دانشکده صدا و سیما قم(دین و رسانه) با مجوز رسمی وزارت علوم از طریق آزمون اختصاصی در سه رشته"تولید سیما"، " علوم ارتباطات اجتماعی" و "ادبیات نمایشی" در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از بین برادران و خواهران طلبه حوزه‌های علمیه سراسر کشور، دانشجو می‌پذیرد. رئیس دانشکده صدا و سیما(قم)، با اشاره به این که ملاک پذیرش دانشجو در این دانشگاه، داشتن سطح دو حوزوی است، گفت: البته ما از برخی موسسات همچون موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و یا دانشگاه جامع رضوی که شرایط حوزوی دارند نیز پذیرش به عمل می آوریم. وی افزود: در بین سه رشته یاد شده، تنها در رشته تولید سیما منحصراً از طلاب برادر پذیرش به عمل می آید و در دو رشته دیگر هم از خواهران طلبه و هم برادران طلبه پذیرش می‌کنیم. رئیس دانشکده دین و رسانه گفت: هدف از تأسیس دانشگاه صدا و سیما، تربیت نیروی انسانی ماهر و دانش آموخته برای رسانه ملی است و دانشکده صدا و سیما(قم) با عنوان دانشکده دین و رسانه از ظرفیت و پتانسیل عظیم حوزه و عزیزان حوزوی بهره مند است. عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، همچنین در ادامه با اشاره به این که شرایط و نحوه ثبت نام متقاضیان به شکل غیرحضوری در سامانه گلستان سایت دانشگاه آمده است، ابراز داشت: آزمون اختصاصی در تاریخ ۶ تیرماه سال جاری برگزار می‌شود و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناس ثبت نام به شماره تلفن ۰۲۵۳۲۹۰۴۴۵۰ تماس حاصل نمایند. وی یادآور شد: دانشکده دین و رسانه که در قم قرار دارد، در واقع یکی از دانشکده‌های دانشگاه صدا و سیماست که تاکنون حدود ۵۰۰ نفر فارغ التحصیل داشته و هم اکنون نیز حدود ۱۷۰ نفر دانشجو دارد و به فارغ التحصیلان مدرک رسمی وزارت علوم اعطا می‌شود، ضمن آن که امکان جذب این افراد در صدا و سیما نیز کاملاً مهیاست به طوری که معمولاً بیش از ۵۰ درصد خواهران و برادران طلبه و روحانی که در اینجا تحصیلات خود را با موفقیت به اتمام می رسانند، جذب رسانه ملی می‌شوند. موسوی مهر همچنین گفت: یکی از فلسفه‌های اصلی تأسیس این دانشکده که مورد تأکید و عنایت مقام معظم رهبری نیز بوده، تأمین نیروی انسانی دانش آموخته حوزه به منظور برطرف کردن نیازهای محتوایی برنامه سازی برای صدا و سیماست. وی افزود: پرسنل این دانشکده نیز عمدتاً حوزوی و دارای تحصیلات طلبگی هستند و معمولاً بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشکده در بخش های مورد نیاز صدا و سیما به عنوان تهیه کننده یا مدیر تولید یا مدیر پخش و غیره مشغول به کار می‌شوند. رئیس دانشکده دین و رسانه همچنین بیان داشت: در واقع یکی از اهداف اصلی دانشکده، آشنا کردن طلاب علاقه مند و مستعد در زمینه‌های مرتبط با هنر و علوم ارتباطات است تا به این وسیله نیازهای داخلی صدا و سیما و حتی خارج از سازمان نیز مرتفع شود. وی در خاتمه گفت: از سویی برخی دانشجویان و یا فارغ التحصیلان ما از که مسلط به زبان‌های خارجی هستند، در کشورهای مختلف مشغول به فعالیت تبلیغی، رسانه ای و علمی هستند و منشأ تحولات ارزشمندی بوده اند، ضمن آن که برخی از فارغ التحصیلان این دانشکده حتی به عنوان مدیر کل استان‌های صدا و سیما نیز منصوب شده اند.