عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
دانشجو مهدی اصغری از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « الگوی تعامل رسانه ای ناجا و رسانه ملی» دفاع می‌کند.
دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک
دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.
دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.
دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.
دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.
کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.
در ششمین دوره جشنواره بین المللی هنر آسمانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.
قابل توجه اساتید، مدیران، همکاران و دانشجویان گرامی؛برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم، 13 مهر با اعضای هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی در دانشگاه صداوسیمادیدار کردند
شبکه 4 سیما

گزارش آیین بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه صدا و سیما در برنامه فوتون شبکه 4 سیما