دانشجوی دانشگاه صدا و سیما با ارائه 2 اثر توانست جایزه ویژه بخش آزاد جشنواره کاریکاتور سئول پایتخت کره جنوبی را از آن خود کند.
رئیس هئیت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس و نمایندگان خواستار جلوگیری از دادن حق ادغام و انحلال دانشگاه‌های موفق و معتبر کشور، توسط
معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
سید حسن نبوی از پایان نامه کارشناسی ارشد مخابرات - سیستم خود با عنوان « بهبود کیفیت تجربه کاربر برای محتوای ویدئویی جویبارسازی شده با رویکرد سمت سرور در ساختار ابری
دانشجو امیر بامه از پایان نامه خود با عنوان « بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صدا و سیما » دفاع می‌کند.
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.
هیأت رییسه دانشگاه صدا و سیما با هدف حذف هزینه های غیر ضرور و آرامش و تمرکز دانشجویان در ارائه کیفی پایان نامه، پذیرایی دانشجو در جلسات دفاع را ممنوع کرد.
کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.
در ششمین دوره جشنواره بین المللی هنر آسمانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.
قابل توجه اساتید، مدیران، همکاران و دانشجویان گرامی؛برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم، 13 مهر با اعضای هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی در دانشگاه صداوسیمادیدار کردند
شبکه 4 سیما

گزارش آیین بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه صدا و سیما در برنامه فوتون شبکه 4 سیما