تعداد بازدید : 96 - تاریخ خبر : سه شنبه 3 مهر 1397 - 10:40
برگزاری اولین جلسه امتیاز بندی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در سال تحصیلی جدید

تعداد دیگری از فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه به کمیته جایابی سازمان صدا و سیما معرفی شدند

جلسه « کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»  روز دوشنبه 2 / 7 / 97 در معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار شد

در این جلسه پرونده امتیازبندی فارغ التحصیلان دانشگاه بررسی شد و تعداد 25 نفر از فارغ التحصیلان از جمله 7 نفر از دانش آموختگان دانشکده دین و رسانه به شرح اسامی زیر به کمیته جایابی معرفی می شوند.

افراد ذیل تا تعیین تکلیف نهایی در جلسه « کمیته جایابی » از مراجعه حضوری به منابع انسانی خودداری کنند.

فارغ التحصیلان معرفی شده دانشکده دین و رسانه (قم):

• محمود علی پور خشاب
  • سیدحسین امیرجهانی
  • محمد مهدی قربانی
  • سید بهاءالدین حسینی
  • علی نصرتی
  • امیر اسکندری
  • محمدعلی حاجعلی پور

لازم به ذکر است؛ پرونده امتیازبندی فارغ التحصیلانی که نسبت به تکمیل فرم های امتیازبندی خود از طریق آموزش دانشگاه، دانشکده ها، گروه معارف و معاونت فرهنگی اقدام نکرده اند، تا زمانی که با مراجعه به حوزه های ذیربط نسبت به تکمیل فرم ها اقدام نکنند، بررسی نخواهد شد.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه- « دبیرخانه کمیته معرفی دانش آموختگان به سازمان»