An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

۱۴۰۰/۰۲/۲۶- ۱۶:۴۷ - مشاهده: ۴۶۲

برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

اردیبهشت و خرداد 1400

برگزاری دوره های مهارت افزایی دانشکده دین و رسانه

ثبت نام کارگاه‌های مهارت افزایی  اردیبهشت و خرداد ماه سال 1400 دانشکده دین و رسانه آغاز شد.  این دوره‌ها به صورت مجازی و از طریق سامانه Lms برگزار می‌شود.

برنامه دوره‌های مهارت افزایی در این دوره به شرح زیر می‌باشد:

کارگاه ارزیاب برنامه

مدرس : دکتر موسوی مهر

دوشنبه‌ها مورخ 10و 1400/3/17 ساعت 9 تا 11

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کارگاه ساختارشناسی برنامه‌های رادیو

مدرس : خانم فتحی

دوشنبه‌ها مورخ 10 و17و 1400/3/24 ساعت 11 تا 13

کارگاه نظریه‌های  فرهنگی و ارتباطی

مدرس :دکتر امیر کاوه

دو شنبه‌ها  مورخ 2/27 و 1400/3/3  ساعت 11 تا 13

کارگاه اصول اولیه تصویر برداری و نورپردازی در تلویزیون

مدرس:استاد حسینی

دوشنبه‌ها  مورخ 17 و 1400/3/24   ساعت 14 تا 16

کارگاه نقد و تحلیل فیلم

مدرس: حجت الاسلام دکتر میرخندان

دوشنبه‌ها  مورخ 2/27 و 1400/3/3   ساعت 14 تا 16

نحوه ثبت نام:
- دانشجویان دانشگاه صدا و سیما جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، عنوان کارگاه، رشته، شماره دانشجویی، سن، شهر محل سکونت و شماره تماس خود را به آیدی amoozesh1399@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند تا لینک شرکت در کارگاه برایشان ارسال شود.
- طلاب سراسر کشور هم جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، عنوان کارگاه، نام پدر، کد ملی، سن، شهر محل سکونت و شماره تماس خود را به آیدی amoozesh1399@ در پیام رسان ایتا ارسال نمایند تا لینک شرکت در کارگاه برایشان ارسال شود.

(روابط عمومی‌ دانشکده دین و رسانه)